Alarm v Vatikanu – RKC duhovniki med mašami delili vernikom hostije prepojene z ekstazijem….

Ni se še polegel prah po številnih pedofilskih in zlorabljanj žensk aferah, že se Sveti sedež spopada z novo afero in nadaljevanjem religijske krize. Italijanski organi so začeli proti RKC obširno preiskavo v okviru mednarodne operacije “Exorcizare”, ki je in bo še posebej intenzivna v Sloveniji in na Hrvaškem…..

Obtožbe, ki tokrat bremenijo Vatikan so dokaj težke, saj je vodstvo Vatikana obtoženo suma naklepnega tihotapljenja in razpečevanja prepovedanih drog med milijone svojih vernikov in zlorabe moralnega in verskega zaupanja le teh.

Vse se je začelo navidez povsem nedolžno, ko so znanstveniki največje evropske univerze La Sapienzia iz Rima v svojih laboratorijih izvajali povsem rutinske preiskave prehrambenih izdelkov, katere obredno uporabljajo verske organizacije.

Med analiziranjem vzorcev hostij oz. “Kristusovega telesa”, bele ploščice katere deli RKC svojim vernikom kot hrano za dušo med mašnimi obredi, katere so pridobili iz posameznih katoliških cerkva prestolnic članic EU, so z DNK testi najprej zaznali, da hostije sploh ne vsebujejo “Kristusovo telo”, vsebujejo pa ekstazi.

Končne rezultate je predstavil vodja raziskave, prof.dr. Giancarlo Fica :
Po zaključenih DNK preiskavah lahko z 99,9 % gotovostjo trdimo, da hostije vsebujejo 0,00 % Kristusovega telesa, vsebujejo pa transmaščobe, škrob, odpadno vodo in kemično snov MDMA, splošno bolj znano kot ekstazi, ki sprošča nekatere psihične zavrtosti.

Naše raziskave so pokazale, da hostije pečene na Poljskem in v ZDA vsebujejo 13% manj ekstazija in transmaščob, kot pa hostije, katere za mašne obrede pečejo v Sloveniji in na Hrvaškem, kjer so transmaščobe sicer zmerno prisotne, vsebujejo pa zato 13% več ekstazija kot hostije tržišča Zahoda, torej 49% ekstazija na posamezno hostijo.

Vatikan smo sicer že takoj po prvi raziskavi pred 30 leti opozorili na popolno odsotnost Kristusovega DNK v “Kristovem telesu” in obenem prisotnost ekstazija v hostijah, a upoštevani smo bili zgolj v toliko, da so pakiranja hostij opremili z opozorilom “Hostije lahko vsebujejo sledi oreščkov in MDMA”, a teh embalaž ne odrasli, še manj otroci verniki ne morejo videti, ker duhovniki hostije pred delitvijo prestavijo v manjše kelihe.”

Znanstveniki univerze so o izsledkih raziskave nemudoma obvestili Evropski center za droge in odvisnosti, kakor tudi italijanske organe pregona, katere so z dokazi prepričali do te mere, da so nemudoma sprožili mednarodno operacijo “Exorcizare”.

Povezali so se tudi s kolegi iz vseh članic EU, kjer RKC izvaja mašne obrede z deljenjem hostij, uporabili so tudi prikrite preiskovalne metode, med ostalim so infiltrirali svojega predstavnika tudi med ministrante, ki asistirajo med mašami v ljubljanski stolnica svetega Nikolaja.

Prvi rezultati operacije so pokazali, da so redovnice v samostanih, kjer praviloma ročno in strojno štancajo hostije, le te neustrezno pakirale za nadaljno distribucijo in sicer v 20kg vreče iz konoplje, namesto v 2kg bio razgradljive kartonaste škatle, poleg tega pa so samovoljno spreminjale natisnjene vzorce na hostijah in križ občasno nadomeščale z golobico ali štiri peresno deteljico.

V nadaljevanju pa so preiskovalci mednarodne operacije “Exorcizare” prišli do nespornih dokazov, da so duhovniki med obrednimi mašami največ obremenilnih ekstazi hostij razdelili med katoliške vernike na Poljskem in Hrvaškem ter v Sloveniji, kar so počeli najmanj zadnjih 30 let, a sumijo, da je obdobje deljenja teh hostij dosti daljše.

Zato so preiskavo, poleg Vatikana in izpostav v glavnih mestih posameznih držav po EU razširili čez celotna ozemlja držav, s posebnim poudarkom na Poljski, Hrvaški in Sloveniji, za katere preiskovalci sumijo, da štejejo največ odvisnikov ki, zelo verjetno celo nezavedno, trpijo za posledicami učinkov prepogostih konzumiranj ekstazi hostij med mašnimi obredi RKC.

Iz Svetega sedeža v Vatikanu so sporočili, da so z nastalo problematiko seznanjeni in jo rešujejo po ustaljenem protokolu, z organi pregona pa odprto sodelujejo.

Seznanjeni smo z obtožbami uradnih organov zoper našo institucijo, zaenkrat lahko potrdimo le, da rezultati DNK testa rimske univerze poudarjajo nezdružljivost znanosti in religije. Žal pa ne moremo potrditi koliko let, mogoče desetletij, so naši duhovniki “Kristusova telo”, ki učvrščuje vero v našo Cerkev, delili med naše vernike, nenazadnje so jih uživali tudi naši škofje, kardinali, ter ostalo osebje.

Najprej se bomo pogovorili z odgovornimi iz podjetja Ndrageta s.p.a, ki je že od leta 1960 ekskluzivni dobavitelj bele moke našim podružnicam širom po Evropi in nam je zagotavljala, da moko proizvajajo iz posebnih žitaric, ki verniku med evharistijo po zaužitju “Kristusovega telesa” daje občutek topline, povezanosti in komunikacije, obenem pa zmanjšuje apetit, kar je za skromnost zavezanim katoličanom naše Cerkve poglavitnega pomena.

Preverili bomo tudi samostanske obrate, v katerih naše redovnice strojno tiskajo hostije. Polne odgovornosti za nastalo stanje ne moremo prevzeti samo predstavniki Svetega sedeža, saj so za nastale okoliščine krivi tudi naši verniki, ki so aktivno sodelovali s prostovoljnimi konzumacijami spornih hostij. Upamo, da bodo organi pregona zgodbo kmalu zaključili“, je pojasnil predstavnik službe za odnose z javnostmi v Vatikanu Federico Lambardi.

Na novinarska vprašanja povezana s to novo afero RKC, se je odzvala tudi Slovenska škofovska konferenca, ki je v skopem sporočilu za javnost predstavila le, da nimajo pristojnosti komentirati nastale okoliščine, saj je komunikacijo z mediji in javnostjo o tem primeru prevzel Sveti sedež, hostije pa bodo še naprej delili svojim vernikom med mašami, saj jim iz Vatikana še niso poslali pisnega obvestila, na osnovi katerega bi vse sporne hostije umaknili iz mašnih obredov.

Don Marko M

59 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Alarm v Vatikanu – RKC duhovniki med mašami delili vernikom hostije prepojene z ekstazijem….

 1. Si jih pa natrosil 😀 so pa vsaj nekaj dobrega naredili proti zmanjsanju depresij in podobnih bolezni, kar jim sicer ni značilno…

 2. Se bojim, da bo tale tvoja ideja, sedaj, ko je obelodanjena, resnično prešla v prakso. Bi pa farjem vseeno svetoval, naj namesto extazihostij, ker bodo morali ministrante zamenjati z DJ, za raje peče cookiehostije. Bo bolj mirno in bodo še vedno lahko skupno peli alelujo ob spremljavi 2 akordov akustične kitare. Peace brother 😀

 3. Bi te povabila, kot častnega gosta, v našo skupino penzijonistov…pa bi imel preveč dela…že jaz nekaterim povzročam šoke s kako tvojo objavo, kot n.pr. s to, in jih moram potem miriti, da ni vse tako kot se zdi….ampak da si velik šaljivec….., saj so nekateri bili že celo mnenja, da te je potrebno ukiniti… 😉 😀

 4. To si pa napisal tako odlično,da tudi če bi zagovarjal RKC, bi mi odgovoril, vidiš…vpliv hostije! 😀

 5. Ndrageta s. p. a.. si me pa nasmejal. Sicer pa, če imajo odrasli ljudje namišljenega prijatelja, je potemtakem to razumljivo.

 6. O, zdaj bo gužva za hostije. Kako pa pridejo do transmaščob? Tradicionalne hostije so samo iz škroba in vode

 7. Verjetno jih še zdaj delijo, drugače je neverjetno da je tolk zadrogiranih in še slepih povrh…..

 8. test za naivne. tudi sama sem nekoč padla na satiro hahaha misleč da je vse res. super -satira bistri um-.

 9. A se hecas? Zdaj mi je pa jasno od kod moja strpnost in povezanost z RKC. Vendar pri mojih letih na odvajanje od odvisnosti pa ne grem… 😉

 10. Hahaha. Ne vsebujejo “kristusovega telesa” vsebujejo pa ekstazi.Zadete omike po masi 😀

 11. No zdaj pa mi je koncno jasno zakaj je vera opij za norce. Premalokrat sem sel po hostijo.

 12. Znanje in vedenje se odstira in prihaja k nam s preprostim namenom. Da se kaj naučimo in na podlagi novih vedenj napredujemo in ne capljamo na mestu.
  Temu pravimo življenje.

 13. Ja, počasi prihajajo resnice o rimo katoliški cerkvi in kako oni dvigujejo vernike v nebesa. Potem pa verniki solijo pamet svojimi otroci naj se ne družijo z otroci kateri nimajo za jesti ali obleč kaj modernega, ali mobitela. Bo še marsikaj prišlo na dan. Žalostno da bojo še naprej delili te ostije a če bi to bilo v trgovini kak artikel, takoj bi se odstranil iz prodaje.

 14. Ce bi to pol tisocletja nazaj delili, nebi noben/a na grmadi gorel/a… Koncno neki dobrega delajo za dušo 😀

 15. Belo moko jim dobavlja firma NDRAGETA…. ki sumljivo spominja na uno veliko firmo z J Italije NDRANGETO, ki fura droge po celi Evropi. Seveda sveti sedez ni nic kriv ampak nosijo del odgovornosti tudi verniki, ki droge konzumirajo. Me malo spominja na une storje o pedofiliji, kjer je tudi mularija kriva saj izziva posilstvo……. ni cudno ce jih šopajo z exom. Pridte malo h pameti prosim, ker vas mam poln kufer!!!

 16. Zdaj vem,zakaj moja mama hodi vsak dan dvakrat v dnevu,zjutraj in zvečer k maši……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *