Razglasite papeža za krivoverca !…..

“Razglasite papeža za krivoverca !”….govora je seveda o Frančišku, a te zahteve ne sporočajo ateisti, pač pa skupina njegovih ovčic – 31 najbolj skrajno konzervativnih katoliških duhovnikov in teologov in to kar v danes izdanem javnem pismu na 20 straneh….

papežu očitajo, da je povzročil najhujšo krizo v zgodovini RKC, da se je premalo zavzel za bran obtoženih pedofilskih duhovnikov, da preveč tolerira homoseksualce, kakor tudi protestante in muslimane, da je premalo glasen na fronti proti splavu, itd….

skratka, po vseh pedofilskih, ksenofobnih in kriminala polnih aferah RKC v zadnjih letih, se je zdaj začel še notranji spopad v RKC, v katerem želijo katoliški skrajneži zrušiti še svojega vodjo, kar opravičujejo z navedbo, da je to še edini način preprečiti nadaljno škodo RKC in katolištva, katero povzroča Frančišek …..

vseh 31 avtorjev in podpisnikov tega javnega pisma, katerega si lahko prebereš na tej povezavi, poziva njim sorodne najbolj ekstremistične katolike, da prispevajo svoj podpis k rušenju Frančiška….

za najbolj ekstremistične katoliške paciente, ki za nameček nikakor ne simpatizirajo svojega papeža Frančiška, kakor nikogar drugega na svetu, celo sami sebe, sicer veljajo katoliški Poljaki, Hrvati in Slovenci….poljski in hrvaški katoliki so to pismo že začeli podpisovati, ne dvomim da bodo že jutri začeli tudi slovenski katoliki….

skratka tej ne bodo podpisovali le vojne proti Frančišču, pač pa istočasno za nadaljevanje katoliške pedofilije, ksenofobije in kriminala, torej RKC tradicije….katoliški skrajneži očitno niso nevarni le svetu, pač pa celo svoji skupnosti…..očitno RKC ne rabi nobenega dodatnega sovražnika za samouničenje…

Don Marko M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *