2 milijona € za Krisa iz Kopra je zbranih v rekordnem času – akcija zaključena….

Dobrih 6 dni je bilo potrebnih in dovolj, da smo lepo število državljanov naše male podalpske enotno stopili skupaj in v rekordnem času prispevali ter zbrali 2 milijona € za malega Krisa iz Kopra….

Sredstva za Krisovo zdravilo oz. terapijo, ki stane 2.125.000 $ oz. dobrih 2.000.000 € in ga je možno odplačevati tudi obročno na 5 let, je zbiralo društvo “Palčica pomagalčica” iz Marezig v naši Istri, ki bodo, po napovedanem, znesek nakazili neposredno izvajalcu te terapije, mali Kris pa bo na terapijo v ZDA poslan s staršema z letalom.

In da, še enkrat več, kot že v vseh prejšnjih dobrodelnih akcijah tega bloga, sem ponosen na vas cenjene bralke/bralci in upravičeno ste lahko ponosni tudi sami nase za odličen odziv in sodelovanje, saj ste zapis Dobrodelno – 20 mesečnemu Krisu iz Kopra pomagamo zbrati 2 milijona za zdravilo – pošlji mu SMS…. delili po spletu preko 500 krat in tako dosegli preko 80.000 branj le tega in verjamem da je praktično vsak od teh, razen 1% standardnih izjem ki imajo a ne dajo nikomur, tudi dejansko poslal Krisu svoj SMS, vem da nekateri tudi 2 ali 3 in tako odlično prispevali svoj delež v akcijo.

Akcija za Krisa je tako zdaj zaključena in v nadaljevanju pričakujem, da bo zdaj organizator na banki zaprl TRR akcije, kakor tudi obvestil telefonske operaterje da ustavijo omogočanje pošiljanja SMSov….

Krisu pa privoščim, kot zagotovo tudi ti, uspešno izvedeno terapijo in (o)zdravljenje, za obilo otroškega veselja in navihanega smeha v nadaljevanju….

Don Marko M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *