Teoretiki zarot zažgali stolpe 5G omrežja, da bi ustavili širjenje Covid19….

Teorijo zarote, po kateri naj bi se koronavirus SARS-CoV- 2 , z njim pa tudi Covid 19, širil preko tehnologije 5G omrežja so sicer znanstveniki že večkrat pripeli oznako “lažna novica” in te motnje 5G teoretikov zarot dokazano ovrgli in to še vedno počnejo. A se 5G ploščkoti teoretiki ne dajo, četudi ne morejo svojih teorij nikakor znanstveno dokazati…

5G teoretiki zarot so sicer že dokazano ameriški plačanci, katerih edini namen je onemogočiti prodor kitajskih podjetij s 5G tehnologijo po svetu in tako tudi po Evropi.

Zdaj so naredili korak naprej v obsojanju 5G omrežja in ga, kot generalnega krivca za širjenje Covid 19 po njih oceni, začeli onesposabljati tudi na terenu – začeli so zažigati stolpe mobilne telefonije….

in prav jim pridejo tudi stolpi repetitorjev omrežja 4G, če tistih od 5G ni nikjer….ker teh stolpov 5G je pač v Evropi zaenkrat še zelo, zelo malo, v le par državah zadnjih par mesecev izvajajo poskusna testiranja in še to na vnaprej določenih lokacijah le nekaj mest….

Med katerimi pa trenutno ni še nobeno mesto v Angliji, saj je britanska vlada nogirala ZDA in šele februarja letos podelila pravice za gradnjo 5G omrežja tudi kitajskim podjetjem, ob čemer bo lahko vsako izbrano podjetje v omrežju 5G sodelovalo z največ 35% deležem pri baznih postajah, opremi za omrežje in samem mobilnem prometu, prav vsem ponudnikom 5G omrežja pa je britanska vlada povsem zaklenila vrata pri občutljivih jedrnih omrežjih, kjer se obdelujejo podatki in pri omrežjih na občutljivih lokacijah (vojaška oporišča, jedrski objekti).

Tudi to dejstvo teoretikov zarot 5G v Angliji ni zadržalo, da se ne bi lotili reševanja sveta pred širjennjem Covid19 – z zažiganjem stolpov mobilnih operaterjev 4G tehnologije v mestih Sparkhill, Birmingham, Melling in Merseyside.

A se niso zadovoljli le s požiganjih stolpov mobilne telefonije, napadli so tudi nekaj inženirjev mobilnih operaterjev in na vse to se je oglasil britanski minister za okolje Michael Gove, sicer desna roka premierja Borisa Johnsona, ki je bil kratko jedrnat : “To je enostavno neumnost, celo nevarna !“.

Nekako časovno sinhrono se je odzval tudi Stephen Powis, eden vodilnih britanske nacionalne zdravstvene službe (NHS), ki je razložil :
Ta teorija zarote je popoln nesmisel. Zgodba o 5G omrežju je popolna in skrajna neumnost, najhujša oblika lažnih novic. V resnici so omrežja mobilne telefonije izjemno pomembna za vse nas, še posebej v času, ko od ljudi zahtevamo, da ostanejo na svojih domovih !

Potem, ko so se z enako hitrostjo kot požari na stolpih mobilne telefonije po spletu začele širiti tudi video posnetki in fotografije teh v bistvu vandalskih dejanj, je svojo zaskrbljenost nad tem dogodkom, še bolj nad morebitnim nadaljevanjem tega početja, izrazil tudi britanski odbor za digitalno tehnologijo, kulturo, medije in šport, ob čemer so dodali, da je Facebook že ukinil stran s foto/video gradivom zažganih stolpov, britanska policija pa je tudi že zagnala večjo akcijo iskanja teh 5G vandalskih teoretikov, katerim nekaj let zapora ne bo ušlo.

In ko smo že pri piromanstvu – a slovenski ploščati teoretiki zarot 5G že veste, da se žarišča širjenja Covid19 v naši mali podalpski nahajo na repetitorjih v notranjih prostorih na naslovih Gregorčičeva 20-25, Šubičeva 4, Erjavčeva 17 in Trstenjakova 8 v Ljubljani ?….no, zdaj veste….aja, gasilni aparati so na hodnikih, če boste slučajno rabili…..

Don Marko M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *