Janševa vlada financira islamsko vojsko z državnimi milijoni in ustanavlja Svet vlade za katoliško Cerkev…..

Janezkova komunajzarska vlada je na sredini 76. redni seji vlade RS, poleg podaljšanj že znanih kretenizmov destrukcijskih korona ukrepov in kadrovskih cunamijev, sprejela tudi nekaj novosti, od katerih za usodo naroda naše male podalpske še posebej izstopata dve…..

prva je…
vlada je sprejela namero o koncu sodelovanja pripadnikov Slovenske vojske v svetovalni misiji Nata v Afganistanu…..ob tem je sprejela odločitev, da bo Republika Slovenija v Skrbniški sklad za Afganistansko nacionalno vojsko za obdobje 2021–2024 prispevala po 750.000 USD letno….

Afganistansko nacionalno armado (ANA), ki šteje okoli 250.000 islamističnih vojakov, so sicer ustanovile ZDA leta 2001 po razpadu Talibanov in vseskozi, kot še danes, pod krinko NATO, financirajo in usposabljajo to vojsko….

če se je kdo spraševal, koliko Slovenija zasluži s sodelovanjem v NATO in vojaških misijah le tega…..nič, naša mala podalpska, torej vsi državljani, celo plačujemo Američanom okoli 20 milijonov letno za sodelovanje v njihovih agresorskih misijah ob čemer so pripadniki Slovenske vojske v Afganistanu počeli nič drugega, kot za potrebe Američanov čuvali naftne vrtine in makova polja, iz katerih Afganistan proizvede kar 90% svetovnega opija, ZDA pa so največje izvoznice le tega…..

ampak to, da janezek s svojo skrajno levičarsko sds partijo in komunajzarsko vlado nabira točke tako, da svojim volilcem prodaja sovraštvo do islamistov, obenem pa brez dovoljenja državljanov financira islamsko vojsko s 3 milijoni, ki so odtegnjeni iz rekordnega zadolževanja janezkove vlade v višini 10 milijard v enem letu, s čimer je potolkel dosedanjo rekorderko babo bratuškovo z 8 milijardami, pa je vseeno presežek novih dimenzij, ki bo zahteval že neverjetno domišljijske izgovore janezkovih komunajzarskih podpornikov ob čemer ne gre zanemariti, da za aktivacij odomišljije ne zadostuje njih standardna vrvica, ki drži skupaj ušesa…..

in druga….
vlada je na današnji seji sprejela Sklep o ustanovitvi in imenovanju Sveta Vlade Republike Slovenije za odprta vprašanja s Katoliško Cerkvijo….

vlada Svet ustanavlja na podlagi 21. člena Zakona o vladi. Svet po svoji vsebini sodi med svete vlade, ki so v skladu s 5. členom Poslovnika vlade namenjeni vzpostavljanju dialoga z organizacijami civilne družbe in nevladnimi strokovnimi institucijami na posameznem področju. Načelo o ločenosti države in verskih skupnosti namreč ne preprečuje državi, da vzpostavi z verskimi skupnostmi, ki opravljajo tudi splošnokoristne dejavnosti, pozitivna razmerja, oblike sodelovanja in skupna prizadevanja, kakršna ima v tem pogledu z drugimi civilnodružbenimi organizacijami.

Katoliška Cerkev ima kot največja verska skupnost v Republiki Sloveniji pomembno vlogo v javnem življenju, saj z razvijanjem svojih kulturnih, vzgojnih, izobraževalnih, solidarnostnih, karitativnih in drugih dejavnosti s področja socialne države opravlja pomembno družbeno nalogo. Svet bo pristojen za zbiranje, evidentiranje in preučevanje odprtih vprašanj s Katoliško Cerkvijo tako na državni kot na mednarodni ravni. Oblikoval bo predloge rešitev glede ugotovljenih odprtih vprašanj s Katoliško cerkvijo in si prizadeval za nadgrajevanje odprtega in trajnega dialoga s Katoliško cerkvijo.

Za predsednika Sveta je imenovan dr. Igor Senčar, za namestnico predsednika pa dr. Katja Triller Vrtovec, oba državna sekretarja v Kabinetu predsednika vlade. Za člane Sveta so imenovani: dr. Vinko Gorenak, državni sekretar v Kabinetu predsednika vlade, dr. Stanislav Raščan, državni sekretar na Ministrstvu za zunanje zadeve, mag. Cveto Uršič, državni sekretar na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, dr. Tadej Strehovec, generalni tajnik Slovenske škofovske konference, dr. Andrej Naglič, dr. Sebastijan Valentan in dr. Matej Pavlič, vsi pravni svetovalci Slovenske škofovske konference…..

janezek komunajzarski seveda ni neumen za svoje potrebe, četudi ima neomejeno omejene podložnike in zelo dobro ve, da njegovo strmoglavljanje na naslednjih volitvah lahko ustavijo le še katoliški verski fanatiki, katerim sicer ni mar za našo malo podalpsko, pač pa le za osebne in Vatikanske interese, torej neke tuje države, neke tuje religije, verske skupnosti, ki nima prav nobene slovenske avtohtonosti in je z 8% članstvom le ena od gostujočih verskih skupnosti na ozemlju naše male podalpske….

bit problema te ustanovitve Sveta Vlade Republike Slovenije za odprta vprašanja s katoliško Cerkvijo pa je v standardizaciji, katero uporablja janezek s svojo komunajzarsko vlado – najprej bo tako spet in znova kršil Ustavo, ki jasno določa, ločenost države od Cerkve…..

ustanovitev takšnega sveta za izključno katoliško versko skupnost je seveda tudi antidemokratična in totalitaristično diskriminatorna….v naši mali podalpski imamo namreč 72 registriranih verskih skupnosti, ob čemer je edina avtohtona slovenska Cerkev “Čezvesoljska Zombi Cerkev blaženega zvonjenja”, in privilegirati zgolj eno od teh, v tem primeru katoliško, povsem neslovensko, je seveda nedopustnost, ki se ne sme zgoditi…..

za takšne posege poveličevanja zgolj ene verske skupnosti bi morala janezkova komunajzarska vlada in cel parlament pridobiti večinski glas referendumske volje ljudstva, ki bi takšno sramotno šalabajzerijo vlade, ne dvomim, zagotovo večinsko zavrnilo…..

zavrnilo tudi zaradi nespornih dejstev, da katolištvo in katoličani Vatikana niso bili nikoli tradicija slovenstva, pač pa vedno in še vedno sramota za slovenstvo skozi zgodovino in še danes, nenazadnje so bili katoliki skozi zgodovino dobesedno pedofilski klavci slovenstva, ki so inkvizicijsko brutalno mučili in pobijali tisoče in tisoče nedolžnih slovenskih žensk, otrok, v vojnah paktirali z okupatorji slovenstva in si prizadevali na najbolj brutalne načine uničiti slovensko besedo in življenje…..

mir pred katoliškimi grozodejstvi je naša mala podalpska imela le v Titovem socializmu, ko verske skupnosti niso bile prepovedane, a jim je bilo prepovedano se kakorkoli vmešavati v državne zadeve, kar bi se po naši Ustavi moralo dogajati tudi zadnjih 30 let, a so z razmetavanjem državnega premoženja katoliški Cerkvi v naši mali podalpski in podarjanjem neznosnih privilegijev zajebali dobesedno vsi komunajzarski parlamentarci vseh vlad zadnjih 30 let, janezek komunajzarski pa si je dovolil tej sramoti postaviti piko na i…..

dejstvo je in nobenega dvoma ni več, da janezek komunajzarski alias slovenski pacient, kot ga zdaj kliče Evropa, s svojimi skrajno levičarskimi sds partijskimi komunajzarji dejansko sovraži Slovenijo in nje državljane, ki jih ne simpatizirajo, torej sovraži 90% državljanov naše male podalpske in tega niti ne skriva s svojimi dejanji do “lastnega” naroda, katerega dobesedno sramoti, zasmehuje, ponižuje in dobesedno ropa, zaenkrat še vedno nekaznovano…..ampak….

na naslednjih volitvah je dolžnost večine naroda naše male podalpske le ena – osamosvojiti se od osamosvojiteljev…..kar bo majhen korak za posameznika, a ogromen za narod…..za začetek pravičnejše, boljše in lepše prihodnosti…..ker si večinski narod naše male podalpske to zaslužimo, naši potomci še bolj…..pripravi se…..

Don Marko M

3 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Janševa vlada financira islamsko vojsko z državnimi milijoni in ustanavlja Svet vlade za katoliško Cerkev…..

  1. Ta komisija naj takoj pristopi k izpolniti zahteve Mednarodnega sodišča za človekove pravice, ki je na predlog Italije razširilo, da je RKC v petih letih državi pokradla več milijard evrov, največ zaradi neplačanih davčnih obveznosti. Skladno s to razsodbo je potrebno to opraviti tudi pri nas, zadeva pa bo zagotovo še bolj kritična. Čeprav je od sodbe minilo že nekaj let, se do danes ni zgodilo nič! Torej kar veselo na delo.

  2. Mogoče pa gre le za kamuflažo, v resnici pa kupujejo opij za lastne potrebe in hkrati za preprodajo. Ne bi bilo nič nenavadnega, če bi bilo tako, kajti agresija nad slovenskimi državljan je že od lanskega leta na ravni mafijskega delovanja, za mafijo se pa ve kaj vse počne.

  3. Mafija počne ker ji je jasno, da to lahko počne.
    Če država ne pospravi mafije, pa mafija pospravi državo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *