SDS 2011 – 2012

SDS 2011 – pokojninska reforma je nepotrebna. Gremo na referendum.
SDS 2012 – uvajamo pokojninsko reformo. Počakajte, da vam… v Ustavi onemogočimo referendum.

Don Marko M

8 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “SDS 2011 – 2012

  1. Do spremembe ustave pa bo skozi ” tamala vrata” izpeljal delno pokojninsko reformo brez reforme ( podaljšanje delovne dobe, ukinitev dodane dobe kot so vojaščina, študij, otrok, izračun ustreznega valorizacijskega količnika). Kdor zna, pa zna!

  2. Kako pričakovano. Še ddv dvignejo pa se izkaže, da ni veliko resnicoljubnosti v tej vladi. Ampak tudi to ni nič nepričakovanega.

  3. Don, sem prav razumel tvojo strip verzijo?SDS volilni mehanizem torej ne bo obdavčen za sposobnost lastnega razmišljanja?Lp

  4. Stric Marč

    no, no, ne tako hiteti….na koncu bo vse drugače, drugače kot hočejo sindikati in drugače, kot je Merklova naročila Janši…..takrat se bo tudi pokazal tisti, ki res zna, ker tokrat ne znata ne Janša, ne sindikati, ker so pač oboji amaterji, čeprav profesionalno plačani….

  5. jin

    hvala ti, ker si me do solz nasmejal s tistim “ni veliko resnicoljubnosti v tej vladi”….tisti “veliko” lahko tudi izpustimo, pa dobimo bistvo…..ddv pa bo itak dvignjen, kar so sicer naredili tudi drugod, a brez teh rezalnih kozlarij…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.