Čakajoči na signal

Mednarodna skupnost čaka na signal EU. EU čaka na signal članic skupnosti. Članice EU čakajo na signal politikov članic. Politiki članic EU čakajo na signal ljudstva. Ljudstvo čaka na signal izvoljenih politikov. Izvoljeni politiki čakajo na signal članic EU. EU čaka na signal mednarodne skupnosti. Mednarodna skupnost čaka na signal EU…..

Don Marko M

8 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Čakajoči na signal

  1. Morje ni mirno, vetra ni v jadrah. Svetilnik je ugasnil. Svetilničar se je sicer vrnil na stolp, vendar svetilnik ne dela.

  2. Prav slabo mi ratuje ob tem dvigovanju glasu raznih javnih uslužbencev. Kot, da so neka posebna kasta za katere mora biti od rojstva do smrti poskrbljeno.

  3. Glede na to, da je tale protest videti predvsem kot rdeče zvezdna parada(ni nobenih drugih ciljev razen odstaviti Janšo in postaviti Jankovića), se bojim, da lahko pride do množičnega pretepa med partizani in domobranci.

  4. Politika 20 let ni poskrbela za dobro poslovanje države, kriv je pa kar naenkrat narod, ki poleg najnižjih plač v evropi in najvišjih davkov, plačuje sedaj še za napake politikov in nadzornikov bank. Ne bomo plačevali za napake drugih, in to bomo jasno izrazili na demonstracijah.Boli me ku*ac za sindikate, Janšo, Jankoviča, mi gremo povedat kaj in česa ne bomo plačevali za nobeno ceno!

  5. Osebno nimam nič s sindikati, sem pa zainteresirana posameznica, da ta vlada gre. Za vedno, glava te hobotnice pa ven iz Slovenije, za vedno.

  6. Jaz že nočem bit soodgovoren za neumnosti teh diletantov Jajčkotove vlade. Na koncu, ko bodo bežali v svoje davčne oaze se bodo pa nazaj drli:” Sami ste si krivi, kaj ste nam pa pustili, da smo vam iz žepov kradli!” V krvi imamo, da ko nam enkrat poči nam poči zelo. Takrat bodo leteli vsi politiki neglede na barvo in krivdo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.