Nadškof Stanislav Zore – “Vsi ateisti v Sloveniji ste geji, vsi ki boste obkrožili ZA ste ateisti !”

6 čut je bil verjetno tisti, ki mi je naročil pred par dnevi, naj spišem nekaj o lovu na čarovnice na slovenskem, katere so svojčas producirali verniki RKC na slovenskem…..

Očitno pa je bil moj zapis Lov na čarovnice še vedno razsaja, v katerem na koncu sicer lepo pojasnim, da vodilni slovenskega dela RKC z večino svojih vernikov, čeprav ne vsemi, tudi danes v 2015 še vedno izvajajo lov na čarovnice po naši mali podalpski, napoved novih tovrstnih dogodkov…..

Dejstvo je, da se narod v naši mali podalpski počasi vendarle trezni in zapušča agresivne verske skupnosti s prestopom med ateiste, nevernike v Cerkev torej, a vernike vase in dobre ljudi. In RKC je v bistvu edina v naši mali podalpski, ki iz leta v leto beleži izgube tisočih vernikov, ki jo zapuščajo. A edini krivec za to niso odhajajoči…

Kljub temu, pa to vodilnih v slovenski RKC ne strezni, da bi prenehali uporabljati sovražno retoriko do vseh, ki niso oni, prej nasprotno – takšno retoriko le še stopnjujejo. In ravno zdaj v pred referendumskem obdobju kampanje Družinskega zakonika znova kažejo vse svoje resnično razkošje ljubezni vere do sočloveka, kot jim narekujejo verske zapovedi.

Tokrat so, ob bok referenduma Družinskega zakonika, v Štuhcevi Komisiji pravičnost in mir, ki je celo pravna oseba ki ne plačuje davkov, ter Zoretovi SŠK, šli še korak dlje in vse vrnili v zlate čase retorike Franceta Rodeta.

Napoved svete vojne slovenske RKC proti ateistom

Nadškof Franc Zore, kateri naj bi veljal za novega vodjo, ki naj bi vnesel mir v slovensko RKC in ji povrnil dostojanstvo, očitno in žal nadaljuje potop le te.

V sklopu, kako ironično, Komisije Pravičnost in mir in seveda SŠK, se je Zore tudi uradno s svojo izjavo izključevanja pridružil podpori Primčevi referendumski kampanji in tako tudi nesporno vmešal RKC v delovanje države.

Zore namreč v svoji izjavi, seveda brani pri vseh mašah v Sloveniji, po novem poudarja, da je referendum ZA Družinski zakonik v resnici zgolj dejanje “za uzakonitev ateistične ideologije” v naši mali podalpski.

Zore je torej postregel s svojo teorijo zarote, po kateri vsi, ki bomo glasovali ZA, v bistvu s tem ne glasujemo za izenačitev zakonskih pravic istospolnih, pač pa bo naš ZA namenjen zakonski potrditvi ateističnega gibanja v naši mali podalpski, ki pa je, po Zoretovem, “v popolnem nasprotju z naravnim zakonom, krščansko antropologijo in slovensko kulturo”.

Gre torej za direkten poziv slovenskim katolikom, naj glasujejo 2x proti – proti istospolnim in še proti ateistom, katerih liberalnost Zore obsoja kot generalne krivce, da je do tega referenduma sploh prišlo.

Razlog za vrivanje tovrstne teorije zarote slovenskih škofov RKC je, čeprav podobno presenečenju, očitno še edini vzvod poskusa preprečitve popolnega poloma Primčevih na referendumu.

Trenutna popularnost gejevskega gibanja je očitno prepričala da na referendumu, kljub konstantnem udrihanju med mašami za proti, obkroži ZA tudi lepo število katolikov, česar si vodilni slovenske RKC kakopak ne želijo.

In ker dejansko nimajo nobenega argumenta več, razen zlajnanih ponavljajočih ali absurdno smešnih razlag, zakaj glasovati proti istospolnim izenačitvam pravic, je zdaj Zore pač zadevo obrnil v vojno napoved “katoliki proti ateistom”.

Po islamistih in ostalih smo zdaj očitno kot krovno zlo na vrsti še ateisti. Ker vsak katolik mora, po Zoretovem, odločno glasovati proti nevernikom in prisegati zvestobo Jezusu Kristusu.

Vsi ateisti geji, vsi ZA ateisti

Tako so slovenski škofje, s podpisanim Zoretom, označili vse geje za ateiste, proti katerim je treba glasovati na referendumu, obenem pa vse ateiste označili za geje, proti katerim je tudi treba glasovati, oboje pa pripisali prav vsakomur, ki bo glasoval ZA.

Vsi skupaj pa, kot dodaja Zore, smo zlo te družbe in naroda, ki poskušamo spodkopati temelje, na katerih stoji RKC. Ker samo katoliki imajo, po Zore/Štuhcevi logiki, pravico živeti v tej državi. Res nisem vedel, da na referendumu glasujemo za ukinitev slovenske RKC.

Tako, od zdaj pa v bodoče so slovenski katoliški misleci ožigosali – zdaj ste geji in kakopak lezbijke tudi vsi tisti ateisti, ki imate na referendumu namen glasovati proti. Obenem pa tudi vsi tisti katoliki, ki imate namen glasovati ZA.

In le če boste glasovali proti vam bo, čeprav ateistu, podeljen status pristnega slovenskega katolika in seveda gratis izgnanjanje uroka gejevskega hudiča, ki se je naselil v vas…..

Pa pustimo tokrat ob strani parodičnost te izjave škofov Komisije Pravičnost in mir, katero podajajo kot člani, kot zaposleni v edini verski skupnosti na svetu, ki premore med svojimi zaposlenimi kar 90% gejev za katere me res zanima, kako bodo glasovali.

In da, gospodje Zore, Štuhec, primc in ostali RKC intelektualci – sem ateist…človek…..in bom ZA….tudi zato, ker spoštujem, kar je Jezus, da, vaš Jezus, lepo povedal – “Ljubi svojega bližnjega kakor samega sebe”…..in sebe imam rad….

Da, točno ta isti Jezus, ki se “obrača v grobu”, ko gleda ta vaš slovenski katoliški čudež, katerega je ustvaril. Bog z vami. In vašo (izgubljeno) dušo…..

Don Marko M

Ateisti ste geji RKC (blog Don Marko M)

22 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Nadškof Stanislav Zore – “Vsi ateisti v Sloveniji ste geji, vsi ki boste obkrožili ZA ste ateisti !”

 1. Zakaj nas, ki smo ateisti ,verniki lahko na vse načine ponižujejo, mi se pa z njimi moramo vedno solidarizirati. RKC tudi finančno vzdržujemo. Dokler se ni pojavil Rode me RKC sploh ni motila, kot da je ni,od kar pa se Štuhec,Rode sedaj še Zore,kar naprej vtikujejo v nas, pa me moti.Sicer pa od jezuitov itak ne moreš pričakovati nič dobrega.V Vatikanu pa je tudi najmočnejši gejevski lobi, tako, da ne razumem, kako so lahko tako dvolični.Seveda, če njim ni dovoljeno, ker so se pač zaobljubili celibatu, zakaj bi dovolili drugim?????

 2. Ponižujejo za to , ker je od najvišjih inštanc države , vseh vejah oblasti iz Evrope podkupljenih in dirigiranih članov črno desnih , da nas naredijo popolne hlapce za Vatikan in Kapital . Za kaj so plačanci napadali in očrnili TITA , zvezdo , NOB , socializem , – ker je živ in najbolj pozitiven primer dobrega za ljudstvo , – ne pa za črno desno bando . Ti akterji , – domači , – so nas poceni in direkt prodali tujcem . To se je zgodilo za to , ker smo bili mirni in molčeči ko je gnoj pripravljal teren do tega stanja kjer smo .

  Zakaj zaradi ČRNO DESNIH KRIŽARJEV NE MOREMO ŽIVETI MIRNO IN SVOBODNO .

 3. No, brez panike. To je pač retorika tistih, ki lahko svoje spolne sle uresničujejo samo miže in to še največkrat v homoseksualni pedofilski obliki (naj mi oprosti tistih nekaj dobromislečih duhovnikov iz vrst slovenske RKC; čeprav njim v razmislek, tudi tisti, ki ne vstane je kriv).
  Torej, kaj je čar te njihove retorike. Končno se bomo Slovenci prešteli, no, bolj natančno, prešteli se bodo tisti, ki še verjamejo pravličarjem v kiklah. Potem sledi, če ne drugače pa z ljudsko iniciativo, sprejetje zakona o cerkvenem davku, ki ga bodo plačevali samo tisti, ki se opredelijo kot pripadniki RKC. Pa da vidimo junake.
  Res je skrajni čas, da se Slovenci rešimo tisočletnih ideoloških okovov, ki so nam storili toliko hudega.
  In, da ne bo pomote. Mene homoseksualci nič ne motijo vse do trenutka, ko gre za njihovo drugačno spolno prakso znotraj njihove splanice (saj to homoseksualnost tudi je), moti pa me, ko začnejo zaradi te svoje drugačnosti zahtevati zase drugačen, priviligiran položaj v družbi (ne na koncu bi to isto lahko jitri zahtevali pedofili, kjer gre tudi za drugačno seksualno prakso). In, da, glasoval bom za ta zakon, vendar ne zato, kot ga zmotno interpretira tako ena kakor druga stran, temveč zato, ker menim, da ima dejansko vsak posameznik pravico izbirati v kakšni skupnosti bo živel, pa naj bo “navaden smrtnik”, posvečena oseba ali homoseksualec, ker le to je odraz dejanske svovode – sprejemati svoje lastne odločitve in odgovarjati za posledice; brez skrivanja za nekakšno ideologijo ali protektorat “države” kot orodja prisile nad manjšino!

 4. Če bi ljudje vedeli, kakšne razsežnosti in skrbno načrtovan cilj ima homoseksualnost za človeka…težko verjamem, da bi imela še toliko “svobodnih umov” po svetu.

  Vsi tisti, kateri bi obkrožili da, se zamislite, kako bi se počutili sami kot otrok v istospolni skupnosti? Homoseksualci upravljajo cel svet…Obama je gej, Michelle se je rodil kot moški…ne verjamete, izobrazite se! Hollywood in glasbena industrija, kjer se izvajajo homoseksualni obredi ter zaščiten krog najmočnejše elite, katera lahko brez kazni posiljuje otroke. Tako je, oni so degradirani in nimajo “osnovnih” pravic.

  In vse to je cilj “svetega” satanista Aleisterja Crowleya…katerega sliko časti Obama in nosi njegovo majico, kateri je bil in je idol mnogim svetovno znanim glasbenikom ter umetnikom s svojim slavnostnim rekom: “Do what thou wilst”. Napovedal je seksualno revolucijo: “free love” in da se mora majhne otroke vključevati v orgije z odraslimi. Sam je bil satanist, homoseksualec, pedofil, morilec…ozadje homoseksualnosti je temačno in je kontradiktorno naravi…če že obkrožiš da, se vsaj zavedaj koga v resnici podpiraš 😉

 5. viperbp

  skladno s pravili obnašanja na tem blogu bi moral biti tvoj komentar najmanj moderiran, če že ne odstranjen zaradi neupoštevanja le teh, pa naj ti bo za tokrat…..tvoj komentra sem pustil le zato, ker slikovito opisuje gejevske duhovnike znotraj RKC, čeprav jih ti označuješ za sataniste…..
  v bistvu označuješ za sataniste celo vse ateiste, ki bomo glasovali ZA, vključno z mano, v čemer si prekašal celo trditve Zoreta in ostale škofe slovenske RKC….

  sicer pa ti kar razmišljaj…..jaz nimam kaj razmišljati, ko je treba odločiti ali ima lahko še vsak drugi sodržavljan enakek pravice kot jaz, vključno s poroko…..če jih imam namreč jaz, jih mora imeti tudi vsak drugi, vključno s tabo…..in da, zavedam se, da z obkrožitvijo ZA v bistvu dam svoj glas tudi vsem 90% gejevskim duhovnikov RKC, s tem pa tudi možnost, da se začnejo poročati med seboj in imajo tako svoje družine….poročeni tudi istospolni duhovniki, kaj ni to čudovito…..

 6. ZAres nečloveški napadi….grem raje med lezbike, kot med te nestrpne hinavce, super ZApis (y)

 7. Kot prvo svetujem naj si predragi škof in njegova banda, preberejo pomen besed ateist v SSKJ in potem naj blebetajo!! če ljudje ne verjamejo v njihovega boga, to ne pomeni da ne verjamejo v nič in bog je v slovarju napisan z malo začetnico!!BEDAKI!!
  Kot mladostnik sem hodila v cerkev neko obdobje in hodila v mladinsko cerkveno skupino in moram povedat da kolikor sem tam gnoja doživela, ga manj skidam vsak dan pri svojih konjih in verjemite, konji sirjejo ogromno!

 8. ANKA-LUNA SRAM NAJ BO ZORETA IN PAPEŽA,DA DOVOLI TAKŠNE OBJAVE…..NAJ POMETAJO PRED SVOJO PEDOFILSKO SVINJARIJO…..A TAKRAT PA NE “””ZA OTROKE GRE””.TO JE ZOPET DELO NAŠE Nsi, KOT VEDNO SI POMOČ IŠČEJO PRI SEBI ENAKIM…..BOMO VIDELI KDO BO ZOPET VOZIL VOLILCE NA VOLIŠČA Z AVTOBUSI ……TO BODO SAMI STAHOPETCI, KER SE BODO BALI, DA IZGUBIJO BITKO V SVOJI HUDOBIJI.

 9. Zadržke imajo samo tisti, ki ne poznajo oziroma za poznanega človeka ne vejo kakšna je njegova spolna usmerjenost, med njimi sem bila tudi sama vse dokler nisem spoznala dveh čudovitih, izobraženih, kulturnih, uglajenih moških, takrat se mi je zrušil tabu svet na glavo.
  In grem glasovati ZA
  RKC naj najprej pred svojim pragom pomete s svojimi pedofili, kao zaupanja vrednimi uglednimi fari…in naj končno dojame, da je narod danes malo bolj izobražen, da bi verjel v njihove pravljice in manipulacijo, zadnji čas ,da se ne podreja več izsiljevanju.
  V pijance se pa ne vtakne pa veliko, veliko gorja naredijo celi družini.

 10. Don Marko, odličen članek.
  Mene samo zanima, kako si drzne katerikoli človek, sploh če se ima za vernega, dejati, da je karkoli počno ljudje ne-božje. S tem zanika lastnega boga, saj mu vzame pridih “vsemogočnega”. Dostikrat se zgovarjajo na hudiča…mar ni bog tudi hudiča ustvaril?Kakorkoli obrnemo, čisto vse kar ljudje počno, dobro ali slabo, mora biti po božji volji. Torej je bog ustvaril vse pedofile, morilce in kriminalce….Ni mi pa ravno jasno, kako lahko homoseksualnost omenjaš v istem stavku kot pedofilijo…eno nima zveze z drugim.Priznam, že sam ozaradi statistične verjetnosti je gotovo med kakim pedofilom tudi homoseksualec, pa je to samo naključje in ne logična sosledica.Dragi moji katoliki, če se želite spoštljivo pokloniti Jezusu Kristutu,vašem gospodu, glasujte ZA in si priznajte, da samo bog da in vzame, človek nima te pravice. Tako nehajte krojiti usodo manjšini, katere način življanja v vašega sploh ne posega. Pravzaprav vaš fanaticizem posega v njihova življenja mnogo bolj, kot pa ateizem v vašega!Zamislite se kaj sploh krščanstvo uči. Poleg vsega pa, eno je vera in drugo institucija. Ste verniki, ali institucionaliziranci?

 11. Ko berem to hajko proti, razmisljam, zakaj smo tako tolerantni do teh hujskacev, ki vtikajo nos tja, kjer jim ni mesto. Zato menim, da bi lahko zagnali kampanjo in zatem referendum o spremembi zakona,ki omogoca, da drzava (torej mi davkoplacevalci) duhovnikom placuje prispevke in cerkev oprosca placila davkov. Smo za?

 12. Največji problem te države je nedosledna ločitev države od RKC. Kako je lahko normalno, da neka moderna pluralna država dopušča infiltracijo teologov v državne institucije in komisije. Kako je lahko normalno, da država in mediji sprejemajo prodajalce megle, t.j. teologe, kot relevantne sogovornike v razpravah o zakonih, ki verskih skupnosti v ničemer ne zadevajo (npr. Zakon o oploditvi z biomedicinsko pomočjo, Družinski zakonik…)? Kako je lahko normalno, da varuhi Ustave RS dopustijo, da RKC neovirano hujska vernike, naj gredo v pogrom nad človekove pravice njim nevšečnih državljanov? RKC preko svojih svetih bojevnikov prakticira odkrito sovraštvo do žensk, katere jim niso pripravljene prepustiti odločanje o svojih reproduktivnih izbirah in sovraštvo do vseh ljudi, odraslih in otrok, ki živijo v netradicionalnih družinah. RKC svoje sovraštvo živi in z njim zastruplja slovenski narod, ko pa si nekdo drzne odkrito izjaviti, da sovraži RKC, ga napadejo z desne in leve. Kot je ugotovila Svetlana Makarovič, je prakticirati sovraštvo v tej državi povsem normalno, glasno izgovoriti besedo “sovražim” je pa politično nekorektno. Je še kaj upanja za to državo?

Leave a Reply

Your email address will not be published.