Dramatično ! Policija skoraj aretirala SDSov strežnik, Janša ga brani s svojim telesom !

Danes v Ljubljani popoln prometni kaos, saj je bil promet par ur ustavljen zaradi konvoja šleperjev, ki so prevažali zaplenjeno gradivo iz Trstenjakove 8, janša pa je branil samega sebe s svojim telesom…..

Slovenska policija očitno dela le takrat, ko stavka. Dramatično akcijo, v maniri akcijskega filma “hitri in drzni” 11. del, so pred urami izvedli v prestolnici pripadniki NPU, istočasno v prostorih DZ in na SDS sedežu Trstenjakove…..

Da je še ena več preiskava NPU zoper najbolj pošteno stranko vseh časov v naši mali podalpski presegla vse meje okusnega, se, poleg “V” demonstrantov, strinjajo tudi v vodstvu SDS…..

Janša je nemudoma twittnil, da “gre za še eno skorumpirano akcijo murgeljskega komiteja po vzoru zlatih časov UDBE zoper najbolj pošteno stranko v Sloveniji“, v drugem twittu pa dodal, “Danes se demokracija, ustavne pravice in svoboščine branijo na Trstenjakovi 8. Pridružite se, kdor pride dobi sendvič ter sok Pingo“.

Medtem, ko je gorenakov vinko twittnil, da “Ni cvetja brez trnja, Kučan nehaj zalivati naše cvetje“, pa je grimsov branko natwittal “UDBA in gejevski lobij nikoli ne spita, tudi ko SDS bedi“.

Janša – “Do strežnika SDS samo preko mojega telesa”

V lovu na Širclja zaradi DUBT je NPU, skladno sodnemu nalogu, že zasegel dokumentacijo le tega v SDS pisarni v DZ, vzporedno pa so postopek izvajali tudi na Trstenjakovi 8, sedežu SDS, kjer so brez težav zasegli potrebno dokumentacijo iz recikliranega papirja, zataknilo pa se je pri zasegu centralnega serverja stranke SDS, katerega le ta hrani in varuje v Krasnojarsku, v podzemnem delu Trstenjakove.

Z živim zidom se je namreč po robu kriminalistom NPU postavil kar predsednik SDS osebno, obupanim kriminalistom, katerim še ni uspelo kordonsko prebiti tega živega zidu, pa je pojasnil, da bodo lahko prišli “do strežnika SDS samo preko mojega telesa“.

Razlog za ta odpor janša opravičuje v dejstvu, da “strežniki SDS vsebujejo večino materiala zaupne narave”, do katerih nimajo dostopa niti vsi člani SDS, kaj šele, da bi to dovolil komu drugemu.

Neuradno nam je anonimni vir iz vrst SDS, Jože T., sicer skrajno nezadovoljen s svojim statusom v stranki, ker mu je šef na zadnjih demonstracijah namesto obljubljenih dveh, namenil zgolj en sendvič, namignil, da janša v prostoru serverja hrani neprecenljive vrednosti.

Med ostalim tudi Sveti gral, prepariranega jetija, drugi del Aristotolove Poetike, lesene knjige začetnega obdobja SDS, posnetke izginulih delnic Nova24tv, ter Bunga Bunga filmčke za odrasle in fotografije iz SDS zabav, zaradi katerih imajo v SDS največ stricev znotraj članstva svoje stranke.

Janša – “zaradi Kučana sem postal duševni bolnik”

Janša je, med gorečim varovanjem odtujitve svojega serverja, v pretresljivi izpovedi sedmi sili razkril tudi dolgo čuvano skrivnost.

Res je, zaradi Kučana sem postal duševni bolnik. Bolečine so prihajale počasi, šireče se od abdomena v smeri duše. Rentgenski posnetek je potrdil duševno škodo bazalno in sinistralno, torej v samem temelju mojega duhovnega levičarstva.

Dovolj dolgo sem molčal o svojem mučitelju verujoč da me ima, kljub oralnemu nasilju, v globini svoje duše vseeno rad. Njegove besede bolijo. Zaradi njega bom trpel bolečine v duši tudi v bodoče, mislim da trajno. A ne glede na vse sva oba socialdemokrata in v kolikor me je pripravljen objeti za naslednje volitve, mu vse oprostim“, je čutno razložil janša.

NPU – “Janša mora v zapor zaradi oviranja preiskave”

Kljub ganljivemu priznanju janše pa kriminalisti NPU niso pokazali nobenega sočutja in ker janša ni pokazal namere umika na poti njih delu, so iz NPU poslali kurirja na sodišče, da prinese še drugi sodni nalog.

Takoj po prihodu kurirja s sodnim nalogom so pojasnili okoliščine :

Janšo bomo aretirali in mu za daljše obdobje odvzeli prostost, torej odpeljali v zapor, zaradi oviranja preiskave po tem sodnem nalogu. Najprej ga moramo kakopak odvariti iz okovja vrat, kamor se je pričvrstil. Poskušali smo mu lepo pojasniti, da sploh nismo prišli po strežnik, ampak le zbrati podatke, a ni popuščal in tako nam ni dal druge možnosti.”

Vsled te novice se je javnosti oglasilo tudi osebje iz Slovenske vasi 14 in objavilo v bistvu veselo novico, da je janez janša dobil svojo zvezdo na “Poti slavnih” v Slovenski vasi.

Janezu smo sicer ob zadnjem obisku namignili, da mu utegnemo podeliti to zvezdnato čast, nenazadnje je postal tudi on del zgodovine naše vasi in je dolgo čakal na to priznanje.

Podelitev zvezde na “Poti slavnih” je seveda najvišje možno priznanje, do katerega je janša prišel na osnovi dosežkov vlog v kultnih slovenskih klasikah “Kako sem zaposlil tvojo mamo”, “Nepodkupljivi”, “Maratonci tečejo častni krog”, “Vsi prinčevi možje”, “Alien – Šesti mandat”, “Dva mandata in pogreb”, “Vsi imajo radi Janeza”, “Zaprite osumljene”, “Nekateri imajo radi drago” in “Milijonar iz ulice”.”

Odbor “Za otroke gre” na shodu – “Če je Janša kriminalec, smo mi idioti !”

Poteza NPU je nepripravljene zalotila tudi najbolj zveste janševe oboževalce Odbor “Za otroke gre”, a se je 9 najbolj zvestih upokojencev odbora kljub temu dokaj hitro odzvalo na janševo čivkanje in se narisali z zastavami pred Trstenjakovo 8, v podporo svojemu svojemu šefu.

Pred zaključkom redakcije je Odbor “Za otroke gre” že okrepil vrste s svojimi 101 protestniki, nosečimi zaščitno oznako V na zastavah ter majicah in že paradiral po ljubljanskih ulicah.

In med postankom na Kongresnem trgu smo jih povprašali za tokratne razloge demonstracije. V imenu protestnikov je spregovoril vodja obeh protestniških skupin Aleš Primc :

Prišli smo branit demokracijo. Jaz sem 8 krat glasoval za janšo. In če je on kriminalec, sem jaz idiot. Jaz pa nisem idiot, ker če bi bil na oblasti, bi tudi jaz kradel, samo idiot ne bi kradel.

Celo Jezus je kradel, ko je postal nebeški kralj. Kaj vi mislite, da so se tiste ribe in vino pojavili kar sami od sebe ? Jezus je kradel, da bi tudi nam dal. Janša je naš Jezus.

To, kar počne Kučan z UDBO in NPU, pa je nenaravno. Ker če se kdaj dokaže, da sta janša in SDS s kriminalom, korupcijo in nepotizmom oškodovala Slovenijo za milijone, kaj šele milijarde €, potem smo mi politični amaterji, naivni kreteni in totalni idioti“.

Kot sporočajo iz kabineta vlade poslanci SDS za današnji dan ne bodo prejeli plačila oz. jim bo le to odbito od plače, ker so si obstrukcijsko napačno razložili, da seja parlamenta poteka na Trstenjakovi, a je premier poslancem SDS naknadno osebno odobril plačilo dnevnice in vikend paket v termah “zaradi poslušnosti SDS” in vzornega sodelovanja z njim.

Don Marko M

ABC

5 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Dramatično ! Policija skoraj aretirala SDSov strežnik, Janša ga brani s svojim telesom !

  1. Marko ti si car!Ne bi se čudila da si je Janša sam naročil preiskavo, da mu ne pade rating pri njegovih vernikih.

  2. Jaz sem zasledila povezavo med dokumentarnim filmom, ki se je vrtel včeraj in strukturo podpornikov (ic). Dokumentarna povest. Mama je ena sama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *