Split prepovedal gibanje po mestu v kopalkah ali pomanjkljivi garderobi

Dalmatinci se ne zajebavajo. Po Dubrovniku je tudi mesto pod Marjanom prepovedalo sprehajanja po mestu v kopalkah ali pomanjkljivi garderobi, med kar štejejo tudi kratke hlače brez zgornjega dela oblačila, kakor tudi hlače/krilo in zgornji del kopalk, spodnjega perila, brez majice…..

Predvsem pa so v Splitu, priljubljeni destinaciji tudi slovenskih turistov, prepovedali tako pomanjkljivo oblečenost za sprehajanja po starem mestnem jedru in poudarili, da na plažah, samo na plažah, ta nov zakon ne velja.

Komunalne službe so že začele postavljati nove znake po mestu, ki označujejo prepovedi gibanja pomanjkljivo oblečenim, mestna redarska služba pa je že v polni pripravljenosti za patruliranja po mestih, v katerih bodo izrekali “nespodobnim” denarne kazni.

Da, denarne kazni. Ne ravno drobiž…..

Za ta prekršek se bo kaznovala fizična oseba z zneskom 2.500 kun ( 340 € ) po plačilnem nalogu ali na kraju prekrška s 1.000 kunami ( 133 € ). Zato bodo na večih lokacijah po mestu postavljeni znaki, ki bodo turiste opozarjali na omenjene odredbe novega odloka“, so poudarili iz splitske občine.

Ženske v tangicah spodaj, bikini zgoraj, moški v tangicah spodaj, brez zgoraj, kakor tudi vse, kar bo kazalo golo kožo med polovico bedra in pazduho, bo torej poslej tudi v Splitu le še moker spomin na neko zibajočo slinasto prihodnost. Razen na plaži…..

Ugotavljam pa, da utegne kakšen nadpovrečno bister, na osnovi ogledovanja teh znakov, zaključiti, da sicer ne sme po mestu v kopalkah, lahko pa brez njih. Sploh z za prst debelo zlato verižico s križcem okoli vratu…..

Jebat ga, to globalno segrevanje res ne pozna milosti…..

Don Marko M

Bikini (blog Don Marko M) Bikini 1 (blog Don Marko M)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *