Frka bo – Donalda Trumpa bo na inavguraciji varovalo 10.000 bajkerjev Hells Angels (foto)

Ameriški bajkerji, združeni v organizacijo “Motoristi za Trumpa”, so javno in jasno razložili, da na petkovi inavguraciji Donalda Trumpa nikakor ne zaupajo varnostnim organom FBI, CIA, policiji, vojski, narodni gardi in nasploh varnostnim silam, zadolženim za varovanje slovenskega zeta Trumpa…..

Zato bodo “Motoristi za Trumpa”, ki so že uredili vsa potebna dovoljenja za petkov demonstracijski prihod na prizorišče inavguracije v Washingtonu, kjer bo Donald Trump prisegel kot 45. predsednik ZDA, sami (po)skrbeli za varnost Trumpa in postavili – “Zid iz mesa”.

5000 bajkerjev bo tako razporejenih neposredno na centralnem prizorišču inavguracije, še najmanj 5000 pa v neposredni okolici prizorišča. Hells Angles army v polnem sijaju……

Takšen odziv ameriških bajkerjev v zaščito slovenskega zeta preseneča in ne preseneča. Dejstvo je pač, da so svoje proteste na inavguraciji napovedali tudi”anti Trump” for Hillary Clinton protestniki, katere, s po 16 $ na uro posamezniku protestniku, financira “kaos maister” milijarder George Soros. V ozadju bo torej potekal boj dveh milijardnih titanov……

In ko tej “anti Trump” Hillary protestniki poudarjajo, da so liberalci, zagovorniki liberalnega, se res narežim toliko, da prav moram odtočiti. Ma kakšni liberalci neki, čisto običajni levičarski skrajneži plačanci, kot bajkerji desničarski.

Z eno samo razliko – bajkerji, ki bodo postavili “Zid iz mesa” točno vedo, zakaj bodo tam, Hillary Soros protestnikom pa se še vedno ne sanja, zakaj so bili oz. bodo tam, razen da bodo v enem dnevu pokasirali po 200 $…..

Karkoli neredov že so nameravali “anti Trump” protestniki izpeljati s poskusom preprečitve prisege Trumpa zdaj pridobiva povsem nove dimenzije, saj bodo trčili na “Zid iz mesa”, kaj vse in kako pa so sposobni spočeti bajkerski “Hudičevi angeli”, ko se odločijo koga “zaščititi”, pa ni potrebno posebej razlagati.

Pa nenazadnje bo prenos Trumpove inavguracije bolj gledljiv, saj ne bomo gledali zgolj samo tistih pocukrano polikanih kravatarjev, ampak bo s prisotnostjo bajkerjev vse bolj človeško toplo, usnjeno, motorizirano izgledalo.

Donald Trump bo v petek tudi uradno položil roko na tisto bukvo zmešnjav in zaprisegel vsem državljanom ZDA brez izjeme, obenem pa bo postal prvi in zagotovo tudi zadnji slovenski zet na tako visokem položaju……vsaj za en dan….pa če to komu povšeči ali pak ne…..

Don Marko M

5 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Frka bo – Donalda Trumpa bo na inavguraciji varovalo 10.000 bajkerjev Hells Angels (foto)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *