Sojenje Istrabenz – do svobode Igorja Bavčarja le še 100 dni

Bil je september 2016, ko je minister za pravosodje Goran Klemenčič izjavil – “storil bom vse, da bodo padale glave, če bo primer Igorja Bavčarja zastaral”…..

obtožnica zoper Bavčar&Istrabenz je bila sestavljena pred 9imi leti, sojenje se je začelo pred 6imi leti, Bavčar je bil sprva obsojen zaradi pranja denarja na 7 let zapora in vračilo 18 milijonov, s pritožbami je dosegel ponovitev sojenja, po katerem je bil 2016 spet obsojen, a na 5 let zapora in 18 milijonov…..

tudi na to sodbo je Bavčar pritožbo na višje sodišče in napovedal “prepričan sem, da bo pravica zmagala”……

do konca zastaranja sodnega pregona zoper Igorja Bavčarja, s tem pa tudi njegovega nekaznovanega novega začetka lagodnega brezskrbnega zapravljanja naberačenih milijonov je le še – 100 dni……

zbiramo stave, katere sodniške glave bodo padle……

Don Marko M

12 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Sojenje Istrabenz – do svobode Igorja Bavčarja le še 100 dni

 1. Hvala.Pravkar si mi prisparal mucno kuhanje seene kave.Pritisk se mi je popolnoma naravno,zavihtel v visave!

 2. Sveti osvoboditelji in prvoborci pa ja ne bodo kaznovani! So pač znali pravilno prijeti bika za roge!

 3. Naši osamosvojitelji imajo pravico bez ograničenja trajanja mandata, da nas ropajo in igrajo košarko in pika !!!!! Kaj tem “komunajzrskim” sodiščem ni jasno ?! 🙂

 4. Tu ni prav nič spornega. Vse je bilo skrbno načrtovano, da zadeva zastara! Na isti način se je rešil Janša, čeprav ima še več masla na glavi, kot Bavčar.

 5. Klemenčič se ves čas pači, zgraža, napoveduje ukrepe, grozi in obeta, da bo zdaj, zdaj naredil nekaj velikega, pa nikoli ni nič od njega – večni talent.

 6. Davkoplačevalci bi lahko vložili osebno tožbo proti Bavčarju…ker smo davkoplačevalci bili primorani pokriti njegovo krajo ter razprodajo nekoč uspešnih firm!
  A bi to tudi zastaralo?

 7. Sramota, ki smrdi do neba.Najbolj moteč stavek je “če pa že”, ali “storil bo vse, da bodo letele glave”. Če pa ne bodo letele, tudi prav, je pač storil vse, pa ni uspelo.
  Res smo ovce, da nas tako nategujejo, nam prodajajo zgodbe o rdečih in belih, Udbah in podobne bedarije, zraven si pa “nafilajo” žepe za deset generacij žlahte.

 8. Bavčar je gazda in kot tak v banana republiki nedotakljiv.Pahor molči, Cerar molči, Erjavec molči itd… Janša se na tiho smeji…Ma kaj sploh pričakujete od te gnjile države ?
  Politika nas je spravila na rob. Sam poglejte razvoj Poljske, Češke…… Mi pa se že 25 let ukvarjamo sami z sabo.

 9. …je že svoboden, že zdavnaj…. še predno je kot ” srčni bolnik” igral košarko, je bilo že odločeno …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *