SDS Grimsomanija fejk njuz spet – Che Guevara vstal od mrtvih, Židan nesposoben predsednik DZ…..

Na včerajšnji seji so parlamentarci obravnavali predlog ustavne obtožbe zoper predsednika vlade Marjana Šarca in ker je bilo že vnaprej jasno, ob dejstvu da že 28 let v parlamentu vlaga ustavne obtožbe premierjem, razen v času ko je to bil janša, zgolj SDS, je debata o tem brezplodna izguba časa….

Je pa na včerajšnji seji, parlamentarcem plačanimi z dodatnimi dnevnicami, spet odpredaval svojo učno uro klasičnega SDS fejk njuza mojster te panoge Branko Grims, ki je najprej okracal naše javno šolstvo :

V tem sistemu javnega šolstva, kot danes obstaja, se včasih učijo hujše laži, kot smo se v nekdanjem socializmu. In zaradi tega Slovenija v razvoju zaostaja in zaradi tega potem pride iz takega sistema javnega šolstva produkt, ki skače okoli tudi po tem državnem zboru.…”….

do te faze je Grimsov veličasten govor še povsem sprejemljiv, v bistvu je celo pohvalil šolski sistem iz socializma in mu pritrdil, da je bil nesporno boljši kot ta osamosvojeni naše male podalpske in temu delu celo ni kaj oporekati.

Ampak potem se je Grimsomanija fejk njuz šele dobro začela :
“…...ki skače okoli tudi po tem državnem zboru s sliko kakšnega masovnega zločinca, pa sem se potrudil, pa da mu pomagam, namesto tiste majice, prav zdajle je šel sicer ven, ampak upam, da me gospod Kordiš vidi, to je prava slika Che Guevara, veste.

Tukajle on strelja na dve mladoletni dekleti, verjetno sta poslušali zahodno glasbo, kajti to je bil razlog, da je on pobijal mlada dekleta, bil je psihopat, on je užival pri tem, jih je od blizu gledal, ko so umirala.

Da je Kordiš oplahnjen sicer ni dvoma, ampak da je Grims kar 3x bolj kot kordiš, namesto zgolj 1x, je pa tudi novost. Ne le, da si je Grims, po ustaljeni SDS navadi, dovolil povsem iztiriti iz edine možne tematike, zaradi katere je bila ta seja sploh sklicana….

In ne le, da je potekal celo prenos te seje na nacionalki 3…..in ne le, da predsednik DZ Židan oz. trenutni predsedujoči seje sploh ni poskušal ustaviti Grimsa, ki ga je spet povsem odneslo na drugi planet, oz. ga pozvati naj ustavi svoje halucinacije in ostane v okviru tematike seje, v primeru nespoštovanja poziva predsednika DZ pa bi se Grimsu enostavno ugasnil mikrofon in se ga pozvalo k odstranitvi izza govorniškega odra, tudi s spremstvom varnostnikov….

in ne le, da je Židan očitno povsem nesposoben za položaj predsednika DZ, kakor tudi da za Grimsov fejk njuz monolog nosijo polno odgovornost prav vsi ostali parlamentarci, razen SDS, ker nihče od njih sploh ni ugovarjal kretenističnim fejk njuzom Grimsa, kaj šele da bi kdo proti njemu sprožil uradni postopek zaradi tega….

Ker nihče od parlamentarcev sploh ni reagiral na nekompaktibilnost Grimsovih izjav z edino zaradi katere je bila seja sklicana, si je kakopak grims dovolil še standardno SDS nadgradnjo fejk njuza, katero je pospremil še s slikovnim gradivom….po njegovem zgodovinsko pomembnim in usodnim, sploh za 28 letno zgodovino naše male podalpske…

Medtem ko je Grims jezično obračunaval s svojim ljubljencem Kordišem, je namreč z obema rokama, vsem parlamentarcem in tv kameram, mahal z v A1 povečano črnobelo fotografijo….in razlagal….”na fotografiji je Che Guevara, ki strelja na dekleti”….

Zanimivo seveda je, da Grims, kot še kateri SDS parlamentarce, vedno od nekod privlečejo neko zgodovinsko foto gradivo, ki se še nikoli ni skladalo z njihovimi besedami opisovanj dogodkov. Ob čemer so povlekli na plano že fotke Stalina, Lenina, Mao Cetunga, Gadafija in še številnih, katerim so očitali vse možno in obenem vse, kar nima nobene veze s sedanjikom, sploh sedanjikom Slovenije, kar SDS že 28 let očitno prav nič ne zanima ne briga…..

v bistvu SDSovci za potrebe svojih fejk njuzov niso povlekli na plano le fotografije dveh….Adolfa Hitlerja….in Josipa Broza Tita…..prvega, ker predstavlja njih partije mokre sanje….drugega pa, ker so mu neizmerno hvaležni, zavedajoč se, da brez njega ne bi mogli že 28 let srati s fejk njuzi doživljensko komunajzarsko svaljkati po parlamentu….

In nič drugače ni bilo tokrat z Grimsovo fejk njuz manijo….

V današnjih časih je dobro, da obstaja internet kot učinkovito učno delovno orodje, le da tega pri SDS še vedno niso skužili…..no, mogoče kdo izmed njih je, kar jih kakopak ne ovira s širjenji svojih fejk njuz, nenazadnje svojim SDS volilcem lahko prodajo tudi meglo v 0,3 stekleničkah kot vrhunsko “mast hev” partijsko dišavo…..

Skratka – Grims ga je usral…spet….javno….spet….zelo zavedno….spet….in dodal svojemu seznamu zgolj lažnih novic še to svežo…..da, na fotki s katero je Grims dvoril svoji neuslišani ljubezni Kordišu je neka povsem druga zgodba od spremljajoče Grimsove…..

to je fotka katero je Grims razkazoval včeraj v parlamentu….in žugal, da je bil Che Guevara zločinec, ki je hladnokrvno moril tudi nedolžne deklice….

le dobra minuta interneta in 5 klikov pa pripelje vsakogar do izvirnika te Grimsove fotke, ki izgleda tako….

v organizaciji CISPES – Committee in Solidarity with the People of El Salvador, kjer se nahaja izvirnik te fotke, katero skrajni desničarji uporabljajo za očitanje zločinske zgodovine revolucionarju Che Guevara, so potrdili, da na tej fotki, Grimsovi torej, ni Che Guevara…..

izvirnik fotografije pripada “Guerrilla Theatre” performance at Emory University in Atlanta, Georgia, torej “Gverilskemu teatru” univerze Emory iz ameriške zvezne države Georgia, ki je leta 1989 uprizoril ta umetniški performans in ga fotografsko ovekovečil….

in zdaj nam preostane le še zaključen podatek….Ernesto “Che” Guevara, revolucionar argentinskega rodu….rojen 14. junij 1928….umrl 9. oktober 1967…..

datum nastanka izvirnika fotografije, s katerim je tokrat mahal Grims po parlamentu – 1989…..datum, ko je Grims mahal s to fotko po parlamentu – 2019…..čestitam Grims, še en tvoj fejk njuz je za tabo….naslednjič pa s kakšno barvno fotko probaj, pa Pehto vključi v svoj izbor, baba ga je ful srala…

Don Marko M

26 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “SDS Grimsomanija fejk njuz spet – Che Guevara vstal od mrtvih, Židan nesposoben predsednik DZ…..

 1. ko bi moral sds parlamentarcem plačati dnevnice iz svojega žepa in rtv-ju za direkten prenos seje ,bi verjetno Grims ne duhovičil…tudi butaste ustavne obtožbe nebi bilo…

 2. JJ, kot njihov sef, je dolzan poskrbeti za zdravje svojih privrzencev in jih napotiti na kliniko v Polje. Ker pa tega ni sposoben, saj tudi sam potrebuje tovrstno pomoc, bi koncno za to morala poskrbeti drzava.Me zanima kdaj bo vlada ponovno natancno definirala pomen demokracije in omejitve, ki naj bi izhajale iz moralnih in eticnih vrednot in koncno naredila tem nevarnim bizarnostim konec. Vemo, da je to navadno pranje mozganov, ki odlicno pada na plodna tla, v zavest brezbriznih posameznikov, ki jih je vedno vec……

 3. Afra mislim da to lshko pričakujemo, če ne bodo zahtevali njegove” interpelacije” kar se pri takih lahko.zgodi.

 4. Grims je zame itak kreten nad kreteni brez osnovne kulture, ne ve pa da s takšnim ravnanjem serje v svovo in <sdsovsko skledo. Bolano

 5. Čisti performens za svoje podpornike, ubogi, ki se naslajajo na tako debilnih debatah sem danes gledala ponovitev in sem prav ponosna na predsednika

 6. Tip je janševistični provokator, ki je za svojo rit zelo dobro poskrbel. Mene bolj skrbijo vsi tisti volilci, ki nasedajo takim kretenom. Morda je prav s to fejk novičko pridobil še dva volilca. Ker ko nekateri vidijo rdečo zvezdo se jim totalka sfuzla in verjamejo čisto vsaki budali.

 7. ČUDNO SE MI ZDI, DA GA SDS TAKE SERJE (OPROSTITE,KER NI KAJ DRUGEGA ZA REČI!). KOLIKO NORIH UR JE ODŠLO V PRAZNO ZARDI TAKIH BEDARIJ… IN OSEBE V SDS SO CELO PONOSNI NA TO.

 8. budalo, ta sds je že žalost za našo lepo Slovenijo ,dobesedno serejo v svojo kahlo žalostno

 9. Dolocene osebe v parlamentu,vladi in ministerstvih se ne zavedajo da imajo druzine.
  Ko bojo njihovi otroci brez enega od starsev ki delajo samo zgago ker se bo enkrat enemu strgalo ter bo pospravil to zgago.Bo pa jok in stok da ni nic slabega delal v zivljenju.Ta zgaga bo heroj.Heroj je bil Kramberger ki so ga dale te zgage ubiti

 10. TAK JE SDS-ov NAČIN ZAVAJANJA.Lahko bi se reklo, da v skoraj 30tih letih v tem niso nič napredovali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *