Rešitev boja proti klimatskim spremembam – “Ženske, prenehajte rojevati otroke !”….

Zadnje čase je popularen boj proti klimatskim spremembam za katerega organizacije oz. posamezniki, ki se sicer veselo vozijo z avtomobili naokoli in počnejo še serijo zadev s katerimi zelo prispevajo klimatskim spremembam, izbirajo razne promocijske načine javnega prepričevanja, bolj ali manj izvirnih, celo zapadanja v brezsmiselne ekstremistične skrajnosti….in tukaj je ena izmed zelo svežih izvirnih…

Verena Brunschweiger, 38 letna gimnazijska učiteljica iz nemškega Regensburga na Bavarskem, sicer tudi aktivna aktivistka boja proti klimatskim spremembam in radikalna fejk feministka gibanja “Me Too”, je svojim dijakom in nemški javnosti predstavila svoj manifest “Kinderfrei statt kinderlos“, v katerem brez zadržkov ponuja idealno rešitev pred globalnim segrevanjem….

V seštevku pa gre tako…..nič več otrok, STOP rojevanju otrok….če hočemo preprečiti klimatske spremembe….Verena je to in še več brez vsake dlake na jeziku razložila v svojem manifestu javnosti tudi s sledečimi besedami :

Novih otrok ne rabimo, ker bodo njih rojevanja poslabšala klimatske situacijo na planetu. Vsaka lačna usta pomenijo – novo tono ogljikovega dioksida. V kratkem ne bomo imeli več kaj dihati. Ledeniki se bodo stopili in vsi bomo uničeni. Prenehajte rojevati otroke !

Ženske, odrecite se materinstvu. Za matere na porodniških delajo vsi, ki nimajo otrok in to ni pravično. Od otrok ni nobene koristi, oni nikogar ne naredijo bolj srečnega. Starši so zombiji, ki hodijo. Že Nietzsche (nemški filozof Friedrich Nietzsche) je govoril, da so novorojenci nova umazanija, ki prihaja na ta svet“…..

V Nemčiji, kjer kot v večini Evrope staranje prebivalstva pospešeno narašča, je javnost po začetnem šoku te predstavitve Vereninega manifesta v nadaljevanju odkrila ves potencial težke artiljerije in Verena je zadnja dva dni prava zvezda v Nemčiji, očitno pa to postaja tudi izven nemških meja.

Namen opaznosti je vsekakor dosegla, četudi na način, da s nemška javnost ne neha spraševati “Le na kaj je mislila mati Brunschweigerjeve, ko jo je rojevala“, obenem pa vedno širša nemška javnost poudarja, da si nikakor ne želijo, da bi njihovi otroci delali za pokojnine Brunschweigerjeve in njenih somišljenikov.

Seveda se strinjam z Vereno v delu, da je ravno in predvsem človek generalni problem uničevanja naše Narave in s svojo neodgovornostjo tudi generalni krivec za klimatske spremembe, ampak reševati ta problem tako, da se ukine človeško raso, kot predlaga Verena pa je….

no, mogoče pa je na nek način smiselno…..evropske ženske so itak več kot očitno feminizacijo zamešale s potrošizacijo ter uživacijo in povsem zavedno, namerno rojevajo manj otrok in še to čim pozneje, da ja več kot eden ne rata in ta proces se je začel že leta preden se je Verena zdaj spomnila zložiti ta manifest…..
eh ta sodobnost, pravice ja, dolžnosti ne in ni čudno da se “ledeniki topijo”….

Don Marko M

1 pred teboj je povedal za zapis “Rešitev boja proti klimatskim spremembam – “Ženske, prenehajte rojevati otroke !”….

  1. Evo, ker se ledeniki topijo in imamo bojda predvidenih še dvajset let … potem pač, “kud koji mili moji” … bo po naravnem pravilu popustila krepitev feminizacije, potrošizacije in uživacije … ženske bodo rekle stop, rešile planet in zajebale globalizacijske in kvazi človeško ustvarjene klimatskospremembne plane. Eno je kako bi dirigirala narava in drugo, kako populaciji narekuje trend s kodo imenovan”Ti spavaš !!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *