Papež Ratzinger – “pedofilijo je spočela seksualna recolucija 60ih, za katolike je očiščevalni postopek….

Za dosti vroče krvi po svetu je poskrbel predhodnik Frančiška, papež Benedikt XVI. oz. Joseph Alois Ratzinger, s svojim javnim pismom, katerega je včeraj objavila Katoliška novinarska agencija…..

ker se RKC zadnja leta vedno bolj očitno utaplja v tisočih in tisočih dokazanih primerih spočete pedofilije po svetu, je poskušal tudi Ratzinger kaj pametnega povedati v zagovor RKC za ta početja…..in aktiviral je vulkan v erupcijo….

Ratzinger je namreč namreč najprej obsodil hudiča, da je on tisti krivec, da zaradi duhovniške pedofilije vsak dan tisoči vernikov trajno zapuščajo RKC, obenem je hudiča obsodil tudi, da je predlagal zamisel o boljši Cerkvi, katero so katoliki ustvarili sami in da želi s takšnim predlogom odstraniti katolike od živega boga….

poleg hudiča pa je vso krivdo RKC pedofilije opravičeval s tem, da je za pedofilijo kriva seksualna revolucija poznih 60ih, flower power generacije, ko so normativni standardi v spolnosti povsem odpovedali in takrat je postala pedofilija priznana kot primerna in dovoljena, tako Ratzinger….

ki pa se s takšno razlago še ni zadovoljil, saj je dodal še, da pedofilija do poznih 80ih prejšnjega 100letja sploh ni bila družbeno problematična, edina rešitev za vse nekdanje, sedanje in bodoče žrtve pedofilije povzročene od predstavnikov in vernikov RKC, pa je po Ratzingerjevem “pokorščina in ljubezen do našega gospoda jezusa kristusa”…..to celotno njegovo pismo za javnost si sicer lahko prebereš na tej povezavi….. https://www.catholicnewsagency.com/news/full-text-of-benedict-xvi-the-church-and-the-scandal-of-sexual-abuse-59639

tudi Ratzinger, kot vsi dosedanji člani RKC, je poskušal lastno spočete grozote nad nedolžnimi žrtvami pripisati vsemu možnemu, le članstvu svoje Cerkve ne, obenem pa se je tudi on naredil še malo bolj sprenevedavega, kot to katoliki običajno počnejo za svoje grehe, in preskočil dejstvo, da je pedofilija članstvu RKC praktično zapisana v poslanstvo kot ukaz, katerega jim narekuje kar njih sveta bukva….

Biblija v Mojzesovem pohodu proti Midjáncem (4 Mz 31) namreč dobesedno uči vernike in jim ukazuje uporabo pedofilije…gre pa tako….

Gospod je govoril Mojzesu in rekel : “Maščuj se Midjáncem za Izraelove sinove ! Potem boš pridružen svojim ljudem”. Nato je Mojzes govoril ljudstvu in rekel : “Oborožite izmed sebe može za vojsko ! Naj gredo nad Midján, da nad njim opravijo GOSPODOVO maščevanje. Po tisoč iz vsakega Izraelovega rodu jih pošljite v vojno !”
Izbrali so torej iz Izraelovih tisočnij po tisoč mož iz vsakega rodu, dvanajst tisoč oboroženih za vojno. In Mojzes jih je poslal, po tisoč iz vsakega rodu, v vojno, in z njimi Pinhása, sina duhovnika Eleazarja, ki je imel v rokah svete priprave in trobente za zavijanje.

Šli so v vojno zoper Midjánce, kakor je GOSPOD zapovedal Mojzesu, in pobili vse moške. Poleg drugih, ki so jih prebodli, so ubili tudi midjánske kralje : Evíja, Rekema, Curja, Hura in Reba, pet midjánskih kraljev. Tudi Bileáma, Beórjevega sina, so ubili z mečem. Izraelovi sinovi so odpeljali midjánske žene in njihove otroke kot ujetnike in vzeli kot plen vso njihovo živino in vse črede in vse imetje.

Vsa mesta, kjer so prebivali, in vsa šotorišča so požgali z ognjem. In vzeli so, kar so uropali, in ves plen, ljudi in živino, in pripeljali k Mojzesu in duhovniku Eleazarju in skupnosti Izraelovih sinov ujetnike in plen in vse, kar so uropali, v tabor na Moábskih planjavah ob Jordanu pri Jerihi. Mojzes in duhovnik Eleazar in vsi knezi skupnosti so jim šli iz tabora naproti.

Mojzes pa se je razjezil nad vojnimi poveljniki, nad tisočniki in stotniki, ki so prišli iz vojnega spopada. Rekel jim je :
“Vse ženske ste pustili pri življenju! Glejte, prav te so po Bileámovi besedi zapeljale Izraelove sinove v nezvestobo do GOSPODA zaradi Peórja; tako je prišla nadloga nad GOSPODOVO skupnost.

Zdaj torej pobijte vse otroke moškega spola; prav tako ubijte vsako žensko, ki je že spoznala moža in ležala z moškim! Vse otroke ženskega spola, tiste, ki še niso spoznale moškega ležišča, pa pustite živeti! Vi se za sedem dni utaborite zunaj tabora; vsi, ki ste koga ubili, in vsi, ki ste se dotaknili kakega umorjenca, se tretji in sedmi dan očiščujte, vi in vaše ujetnice !

po predhodno predstavljeni vojni “miroljubnosti” širjenja katoliške vere, zaključni stavek zelo natančno določa, da morajo “Božji” vojaki, potem ko so vse potrebno pobili, še posebej odrasle ženske, vsak 3 in 7 dan izvajati – pedofilijo….nad nedolžnimi dekleti…..to je biblijski postopek “očiščevanja”…..

in tega so 100 letja dolgo in še vedno tako tudi izvajali člani katoliške Cerkve…..nad nedolžnimi dekleti….in tudi fanti….ker jim je Mojzes tako naročil….ker je Mojzesu tako naročil GOSPOD….Bog vas nima rad…..

Don Marko M

14 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Papež Ratzinger – “pedofilijo je spočela seksualna recolucija 60ih, za katolike je očiščevalni postopek….

 1. O BOGOVIH, HIPIJIH, IN ŽUPNIKIH IN SEXUALNI REVOLUCIJI!

  Že spet!
  Hudič je, ko se ljudje igrajo bogove in so celo trdno prepričani, da to so. Kaki papeži npr. Pa četudi bivši in ki tako radi ,potem ko zavajajo in lažejo ljudem tisočletja , ter jih ljudje pri teh lažeh ujamejo . rešujejo zadevo tako,da se spet lažejo v prepričanju, da bodo prav vse laži ljudje nekritično sprejeli ker je pač prišlo to iz božjih ust in jim verjeli To je naredil pred kratkim naprimer upokojeni papež ,ki je našel razlago za množično pedofilijo, gayevstvo ipd v cerkvi ,v razlagi, da je za vse kriva sexualna revolucija v 60 letih prejšnega stoletja. Ja ubogi hipiji za kaj vse boste še krivi. Bili ste krivi, ker ste se uprli ameriški vojni v Vietnamu, Bili ste krivi ker ste bosi tavali po svetu in vsakomur razlagali da ” Make love – not war!” Ker ste pokadili kdaj pa kdaj kak špinel raje kot pa se zapijali s šnopcem in dolenjsko šmarnico, whiskeyem ipd… Bili ste krivi, ker…. Ma za vse pač.. No in sedaj ,ko vas že dolgo ni več ste spet krivi. Krivi ker župniki sexajo s fantki in punčkami. Nunami.. itd itd.. Nič ne pomaga pri tem dejstvo, da tile grehi izvirajo tudi iz časov pred in po sexualni revoluciji ,katerih pač tako enostavna razlaga pač ne pojasnjuje. Kot pač ne pojasnuje ta razlaga skrivanja teh zlorab še v današnjem času. Odrekanje pravice države kjer se to dogaja , do neodvisne preiskave in sojenja. Do pravic žrtev. ….
  Pa dobro bednik bedasti….. Bil si papež. Imel si možnost to presekati in enkrat za vekomaj to rešiti. Ne. Raje si se upokojil in iz varnega pokoja sedaj lajaš o tem kako župniki in cerkev niso krivi. in so oni prvzaprav žrtev. Krivi so spet drugi. In vedno drugi… Madona kaka hinavščina. Že spet. Kar pa je pri vsej zadevi največji problem ni hinavščina cerkve. Na to smo že navajeni. Hujša je brezbrižnost cerkevnega občestva , ki takim lažem zvesto verjamejo in obsojajo raje žrtve,ki so tako umazale ime cerkve, da so vse to izdale. Ta hinavščina je naravnost neverjetna… Do kdaj? Hinavščina katero le redki premagajo in premorejo , tako kot neka moja že dolgo pokojna prijateljica ,ki je vedno znova povedala : Verjamem v Boga in ne v Cerkev!

 2. Od nekdaj so farji govorili: “Ne glej me kaj delam, temveč poslušaj kar ti govorim!” Laž in hinavščina sta osnovno gradivo njihovega sistema vrednot!!!

 3. Nekoč pedofolija ni bila problem, kajti bogati gospodarji so si privoščili mlada dekleta, tudi tlačanke in sužnje in seveda ženske so mlade umirale, posebno ob porodu… in harale so razne bolezni spolne in druge neozdravljive, in mlade device še niso bile okužene…Homoseksualnost je pa očitno naravni pojav in je bila od vekomaj…včasih kazniva in prepovedana zato pa skrita v samostanih in še prej , tudi v vojašnicah plenilskih starogrških in drugih vojska??? A to so bili primitivni časi! Z razvojem družbe se je marsikaj spremenilo razen v škofovih glavah?

 4. Ohhhh, to pa je izjava stoletja, mislim da je čas da imamo novo in to pod urgentno!!!!

 5. Se sprašujem v kateri seksualni revoluciji je bil že papež Borgia. Menda v 15.stoletju…Koliko otrok je imel in kako je spočel otroka svoji hčeri Lucrezii…? Ziher je bla revolucija 60ih kriva 😎

 6. Saj ga se poslusati ni treba, če ti oče in mati obrazlozita X. Borjih zapvedi 6 renic in 7 sv.zakramentov,ti pa res ni treba otrok izpostavjati pwdofilom. Naj se doma igrajo v naravi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *