No, pa skočimo v 2020……

Če bi že moral izpostaviti kaj iz nabora tega leta, potem je to predvsem eno – prehitro. Dosti prehitro je odbrzelo to leto. Očitno tako to gre, če se prepustiš življenju in prav je tako…..

Kar pa se tega bloga tiče….še eno leto presežkov….na vseh področjih, po vseh parametrih…ob čemer moram priznati, da sem bil v minulem letu res malo lenobe in objavil nekaj manj zapisov, kot prejšnja leta, a so bili le tej toliko bolj brani in deljeni, da se je statistika zadovoljila……in ker si sestavni del tega bloga, si vse to zagotovo tudi sam/a opazil/a…..

ob izteku leta 2019, za človeštvo (in posledično ostala živa bitja ter Naravo) obče gledano sicer nič kaj preveč vzpodbudnih dejanj, se tako lahko zahvalim vsakemu posebej in vsem skupaj za mnogo tega….ker ste mi podarili možnost, da se od vseh vas dosti novega, koristnega in uporabnega naučim…..podarili ste mi možnost zabave….in (na)smeha….

in verjamem, da smo skupaj preživeli številne nepozabne trenutke….številne neprecenljive….in da, še vedno se še kako zavedam, da ima ta blog res čudovito, brihtno, (pre)drzno, jezično, kritično, kultivirano in zabavno občinstvo, s kakršnim se lahko pohvali le redkokateri medij, bloger v naši mali podalpski…..

zaradi vsega in tudi zato ti v prihajajočem letu privoščim mirno morje, a ne pozabi, da se dober mornar (pre)kali skozi viharje…..in gremo po nove zmage….
hvala ti, da si……pa pogumno, nasmejano in sr(e)čno 2020 ti privoščim !

Don Marko M

21 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “No, pa skočimo v 2020……

  1. Srečno in predvsem zdravo v Novem letu tebi in družini.
    Pa pusti že vegane pri miru 😀 😀 😀 😀

  2. naj oko ostane budno, beseda naj ostane kritična in smeha nam še privošči, SREČNO!

  3. Marko zdravega in veselega tebi in tvoji družini, pa uspešnega pri pisanju blogov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *