Primčevi lunatični katoliki po otroški komediji napadajo tudi logotip glasbenikov Bad Religion…..

Da so slovenski katoliki ala Aleš Primc&kompani neomejeno omejeni kreteni, sicer že leta ni več presenetljivo, da pa so s svoji kretenizmi še vedno vztrajni pa je ne le presenetljivo, pač že vredno podaritve jim preskoka čakalne vrste na oddelku psihiatrične klinike Polje, v najbolj možen zaprt oddelek….

potem ko so Primčevi katoliški lunatiki lani decembra padli v delirij tremens zaradi čivka Štromajerja in tako dokazali svojo polno splošno nerazgledanost, obenem pa tudi da jih filmi za otroke v stilu “Sam doma” zelo zelo motijo in bi satiričen humor v le teh kar cenzurirali na polno ali predvanja filma kar prepovedali, so danes svojo bizarnost dvignili še stopnjo višje, čeprav se nižje ni dalo in zdaj bi ukinili še – glasbo….

tokrat je Primčevim katolikom kri zavrel parlamentarec Levice Primož Siter, ki je na današnji parlamentarni seji stopil za govorniški oder v majčki, na kateri je natisnjen prometni znak za prepoved na križu….

da ne bi bilo spet nesporazumov in ponovnih kretenskih izbruhov Primčevih fanatikov, katerih sta se Bog in krščanstvo več kot očitno že zdavnaj odrekla, je Siter oblekel majico, na kateri je nad tistim znakom zelo jasno napisano “Bad Religion”….

tako znak kot napis pa predstavljata – uraden logotip svetovno znanega ameriškega punk rock benda Bad Religion iz Kalifornije, katerega možakarji uporabljajo že od svojega nastanka leta 1979, torej že celih 40 let…..

bend, ki je znan prvenstveno po svojih zelo kritičnih besedilih do religij in skorumpiranih politikov ter njih podlih dejanj, se bo letos na svoji svetovni turneji ob 40 obletnici ustavil avgusta tudi v naši mali podalpski in sicer bodo svoj koncert odžagali na Punk Rock Holiday v Tolminu….in Sitar je tv kamere “zlorabil” za brezplačno promocijo tega koncerta…..

v bistvu glavnina javne promocije in to povsem brezplačne šele prihaja, za le to pa bodo prvenstveno poskrbeli seveda nihče drugi, kot Primčevi lunatiki…..

ki so danes po nastopu Siterja že začeli smetiti po Twitterju z že znanimi klišejsko zlajnanimi kozlarijami, da tudi logotip tega benda – žali čustva vseh kristjanov….

žali čustva vseh kristjanov ?…..res, koliko močno kretena mora kdo biti, da mu sploh pride na misel kaj takšnega izjaviti….ob čemer je treba seveda poudariti, da se prav nobena druga verska skupina iz krščanskega “drevesa” ni oglasila zaradi tega logotipa, razen seveda Primčevih lunatikov, ki še vedno ne zmorejo dojeti, da slovenski katoliki sploh niso kristjani, nikakor, njih dejanja to dokazujejo vsak dan, tudi takšna kot tokratno….

seveda je Primc&kompani iniciativa, kot decembra neuspešno proti Štromajerju, spet začela pregon z zahtevo po izključitvi iz parlamenta tudi za Siterja, kandidat SDS na zadnjih evropskih volitvah Davorin Kopše je zoper Siterja celo sprožil kazensko ovadbo s čivkom vsebine – “Prosim policijo, da ta tvit obravnavate kot ovadbo zoper poslanca Levice Primoža Siterja, ki v DZ in preko javnega TV-prenosa razpihuje sovraštvo in nestrpnost do katoliške vere, s čimer je globoko prizadel moja verska čustva. Zahtevam obvestilo o vaši odločitvi“….

ni dvoma, da so Primčevi katoliški lunatiki zdaj še vso preostalo težko artiljerijo namerili na Siterja in gonili bodo nove neomejen omejenosti, s katerimi bodo tokrat zahtevali kar ukinitev 40 let zaščitenega logotipa glasbene skupine in glasbe sploh….

in to si dovoljujejo točno tej isti Primčevi katoliški lunatiki, ki vsakič ko jih kdo stera u penis ne zamudijo priložnosti glasno tuliti, da zahtevajo in podpirajo absolutno svobodo govora….

za nameček pa še farji slovenskih katolikov tulijo med mašami in po medijih, da se katolike v naši mali podalpski diskreditira, sovražno do njh obnaša in še vse možno….ker jim je pač težko priznati, da se s takšnimi lunatičnimi katoliki ala Primc&kompani dejansko diskreditirajo zgolj in edino – sami…..zato pa nimajo težav diskreditirati drugih, ki nis(m)o člani njih verske skupnosti…..misli, da se vam da konstantno dokazovati, da religije, sploh ta RKC, proizvajajo le nomejene omejence, bužca mati…..Bog vas nima rad….amen…. song

Don Marko M

6 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Primčevi lunatični katoliki po otroški komediji napadajo tudi logotip glasbenikov Bad Religion…..

  1. Veliko bistrih in pametnih mož v svetovni zgodovini je že velikokrat jasno povedalo, da ni krščanstvo postala vodilna religija v Evropi zaradi svojih velikih dobrih del, ampak zaradi veliko kriminala, nasilja in goljufij!
    Ta dejanja Primča in ostalih siromakov pa to še enkrat potrjujejo.
    Ob tem je zelo pomembno, kje je Primc zaposlen! Zaradi takšnih norcev in lenuhov je potem zanič ves JS?! A res ni junaka, ki bi tega izgubljenega Primca postavil na delovno mesto, kjer bi moral biti?!

  2. Po eni strani vrhunska provokacija. Čeprav se imam za zapriseženega punkrockerja, skupine Bad religion do danes sploh nisem poznal (jebiga, zagaman kozorog pač, kar poslušam pač poslušam, vse ostalo me ne zanima), zdaj bi pa kar šel na njihov koncert, ker je res kul muzika. In prav zaradi te provokacije in samouresničljive prerokbe, ki jo bodo navsezadnje udejanili prav Primčevi katolibani, se bo pred koncertom slej ko prej iskala karta viška. Sitar, sedi, odlično 5. In ne, ne bi se čudil, če bi se izkazalo, da ima tudi sam prste vnes pri celi organizaciji festivala.

    Eh, dragi moj soimenjak, koliko se moraš ti še naučiti. Saj se sploh ne čudim, da se te tudi lord Mrlakenstein otepa z vsemi štirimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *