Velika noč katolikov je laž – v izvirniku je to poganski praznik boginje seksa Ishtar….

V bistvu ni skrivnost, da so prav vsi katoliški prazniki dobesedno ukradeni poganom, plagiatorski, tako pač ta verska skupnost deluje na vseh področjih….in to velja tudi za katoliško t.i. “Veliko noč”….

tudi “Veliko noč”, kot vse ostalo, so katoliki v procesu nasilnega pokristjanjevanja ukradli – poganom….izvirni praznik Easter je namreč povsem poganski in je posvečen Ishtar – boginji plodnosti, vojne in seksa….

naziv Easter je namreč nič drugega kot prevod imena Ishtar, boginje, katero so častile mnoge predkatoliške civilizacije od Babiloncev, Sumercev, Akadijcev, Semitov, Aramejcev, itd….Isthar se je rodila na dan, katerega so katoličani preimenovali v božič, umrla pa na noč čarovnic, ki je večer pred katoliškim praznikom vseh svetih…..

v izvirniku zgodba o Ishtar, boginji plodnosti, vojne, ljubezni in seksa, zajema dogodek, ko se je podala v podzemlje po sina, ki se sam ni mogel vrniti….na dan, ko se je vrnila, so v omenjenih starih civilizacijah slavili t.i. prehod ali vstajenje…in ker je to bil praznik boginje Ishtar, so ga pogani slavili na način, ki je bil temu primeren – s simboli boginje….

tej simboli pa so bili – jajce, ki je simboliziralo novo življenje, ki predre navidezno smrt (oziroma trdoto) jajčne lupine….in zajec, ki je bil in je še vedno znan kot izredno plodno bitje, zato je v poganskem svetu simboliziral tudi prihod pomladi….posledično so pogani na ta praznik boginje Isthar nemalokrat izvajali tudi orgije, praznik plodnosti in to, pač….

s tem, ko so verniki RKC ta poganski praznik ukradli in spreobrnili v svojega, pa so ne le ogoljufali pogansko tradicijo, pač pa celo svojo sveto bukvo Biblijo, ki jasno zapisano predstavlja, da je Jezus je svojim sledilcem naročil, naj se slovesno spominjajo njegove smrti – ne pa vstajenja…..apostol Pavel je to slovesnost poimenoval “Gospodova večerja” (1. Korinčanom 11:20; Luka 22:19, 20)….

in da, Pavel, ki je bil med svojim potovanjem po rimskem imperiju izpostavljen mnogim poganskim običajem, ni nikoli privzel nobenega od njih, zato da bi pomagal ljudem bolje razumeti Jezusa…..

ravno nasprotno….katolike je še posebej svaril : “Ne dajte se vpreči v jarem z neverniki, saj bi to bila neenaka zveza. Kaj imata namreč skupnega pravičnost in nezakonitost ? Ali kakšno zvezo ima svetloba s temo ? Zato odidite izmed njih in se ločite in nečistega se več ne dotikajte in jaz vas bom sprejel” (2. Korinčanom 6:14, 17)….

nobenega dvoma ni, da Velika noč nikakor ni katoliški praznik, niti krščanski, in je bil po standardnem katoliškem, še današnjem, početju le še en ukraden poganski praznik več, saj so bili prav vsi katoliški prazniki že tisočletja pred njimi pogansko, torej ljudsko praznovani, katoliki so na te dneve spremenili le zgodbo v katero verujejo, pa še ta plagijat so izvedli tako šalabajzersko, da je kraja več kot očitna….ukradeni, zlagani prazniki – zlagana ekstremistična vera, katoliški zaščitni znak…..

praznik Ishtar….no, ta pa je smiselen za praznovanje, po poganski tradiciji kakopak….

Don Marko M

9 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Velika noč katolikov je laž – v izvirniku je to poganski praznik boginje seksa Ishtar….

  1. Logicno, clovek se je vedno zavedal svoje majhnosti in bil ponizen pred silami, ki so uravnavale njegovo delovanje in nehanje. Ne samo zadnjih 2000 let, le oblika se je spreminjala. Potem pa je utrgal jabolko spoznanja, znanost, in sprozil svoj propad 🙂

  2. Ko sem bil ene tri desetletja mlajši, sem v kraju Pecs na Mađarskem spoznal boginjo seksa. Ni ji sicer bilo ime Ishtar, razen če se v mađarščini temu reče Benedet. Kakorkoli, bila je na moč poganska in tisti dan je bil kar velik praznik.

  3. Don Pepe,približno takrat sem jaz naletel nanjo v Bovcu. Predstavila se mi je kot Suzana.Očitno pa jo je demenca matrala,da si niti svojega imena Ishtar ni zapomnila.No,za tiste zadeve pa..nepozabno.

  4. lockdown v pravem momentu, letos bo dovolj časa za praznovanje na poganski način

  5. Bojana samo ne v naravi,ker lahko pridejo mimo Hojsovi rablji in brez uporabe zaščite slediti kazen.

  6. Bojana,pomaga,če si rit z nafto namažeš ali pa če si privoščiš avtomehanika. Klopi ne marajo nafte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *