Janez Janša prenehal – spet je zgolj skorumpiran politik v zaporu

Pričakovano, logično in zakonito – Janez Janša ni več poslanec našega pralamenta. Na izredni seji, v kateri je sds-ov Tanko masturbiral 7 od 8ih ur in tako prislužil poslancem dnevnico, je izstopala le neskončna omejenost sds-ovcev…..

Teh istih sds komunajzarjev, ki so pred končnim glasovanjem zapustili dvorano, kar pomeni, da so se tudi oni strinjali, da janši preneha poslanski mandat, obenem pa so tako še potunkali NSi in predstavnike narodnostnih skupnosti.

Od 64 navzočih je 58 (SMS, SD, DeSUS, ZL, ZaAB) zavrnilo sklep o janševem neprenehanju mandata, 6 poslancev (NSi in predstavnika narodnostnih skupnosti) pa se je s sklepom strinjalo, obveljalo pa je, da je janši mandat poslanca prenehal.

Zgodovinska zmaga ali sramota našega parlamenta ?!

Do danes sem bil sicer prepričan, da so med sds komunajzarji klinični primeri samo tisti iz stare partijske garde ala tanko, grims in podobni, a med blebetanjem na današnji izredni seji parlamenta ugotavljam, da je njih mlad kader enako talentiran.

Katastrofa, živa sramota in ni čudno, da ta država samo še tone. Danes v parlamentu v bistvu ne bi smeli ugotavljati zgolj ali je janša zapornik, ampak tudi ali je treba sds komunajzarje pridružiti janši v celici. Pa če bo treba še celo verigo zaporov narediti. Svašta res, že dolgo mi ni šlo tako na debelo črevo, kot danes med eno urnim gledanjem teh sds komunajzarskih blodenj.

Na tej izredni seji se mi sicer zdi pomembno izpostaviti, poleg končne odločitve, predvsem to, da so tudi parlamentarci javno povedali, kar sicer sam trobim že od začetka sojenja Patria. In sicer – janez janša ni politični zapornik, pač pa politik v zaporu !

In to skorumpiran politik v zaporu. Janša enostavno nima in nikoli ni imel tiste človeške karizmatične veličine, da bi lahko kdaj bil političen zapornik. To ni bil niti nekoč na Roški, še tam je bil zgolj izdajalec v zaporu.

Alo sds komunajzarji – janši ni nihče odvzel mandata !

Ugotovil sem tudi, po tej eni uri gledanja, da je spremljanje blodenj sds poslancev izjemno naporno početje in zna dejansko škoditi zdravju, kar je itak razvidno iz obnašanja njih podpornikov.

V tej uri so namreč sds kader vsaj 20x udrihali, da se janši odvzema mandat. Srh me spreleti že ob pomisli, da na takšen način pilijo svoj mladinski kader, ki se je sicer tudi izkazal klonirano.

No, pa dajmo počasi, še enkrat, mogoče bodo razumeli – janezu ivanu janši ali ivanu janezu janši ali janezu janši ali enostavno jajotu ni namreč nihče, ampak prav nihče, odvzel poslanskega mandata.

V bistvu je bilo vse, kar so morali parlamentarci na tej današnji izredni seji narediti, zgolj to, da so morali ugotoviti, da je janša pravnomočno obsojen na preko 6 mesecev in v zaporu. Poudarek na – ugotoviti.

Vem ja, zveni simpl in tudi je, a sds-ovci so še 1x več potrdili svojo tradicijo razpona iintelekta, da težko kaj ugotovijo, razen če ni iz njih arhivskih lepljenjk ali podkupnina, ki jim pade sama v žep.

Zato vam, sds-ovci, podajam enostavno definicijo, kako poteka postopek ugotavljanja in ugotovitve…..

Evo, recimo jaz enega vas sds komunajzarjev lepo vprašam – ali je janez janša pravnomočno obsojen za dlje kot 6 mesecev…..in ti ugotoviš, da je…..pa te potem še vprašam, če je janez janša v zaporu……in ti spet ugotoviš, da je…..vidiš, to je to….čestitam, da si ugotovil/a……

In potem ko si ti to bistro ugotovil/a ti sploh ni treba naprej več nič narediti, ker potem naredi vse sam zakon o poslancih, ki avtomatično izpelje prenehanje mandata poslancu. Enostavno, kaj.

Tisti, ki niso uspeli ugotoviti, so protestirali

Seveda pa razumem, da nekaterim sds-ovcem enostavnost praktično ni enostavna in za takšne obstaja hard relidžn, ki se je danes pred sodiščem in DZ spet pokazala v podobah tistih, ki nosijo majice s črko V.

Ker razumem, da manj bolečin povzroča podstrešju, če samo vpiješ “janša, janša”, kot pa če ugotoviš, da je janša pravnomočno obsojen politik v zaporu.

Janša ne bo več čivkal

Edino pravilno bi bilo, da se zdaj janšo, ko mu je prenehal poslanski mandat, v zaporu preseli iz odprtega oddelka na zaprtega in prepove rabo komunikacijskih sredstev in orodij. Vem ja, zveni radikalno, ampak janša je navajen tega iz izvajanj nad državljani.

Komunikacijskega se mu pusti le tv, radio, knjige, ter zaporniški telefon za rabo po hišnem redu….in seveda mu zapleniti tudi vse premoženje, dokler ne pojasni in dokaže od kod mu tistih 280.000 €, za katere obtožba šele prihaja, pa še za marsikaj.

Začel se je sds neustavljivi razpad

Aprila letos sem v tem svojem zapisu napovedal, da bo sds po janševi obsodbi začela zanesljivo stopati na smetišče zgodovine.

In paket volitev, ki so se dogajale od takrat do danes, so samo potrdile, da sds dejansko razpada….neustavljivo….v pičle pol leta je izgubil 40% svojih volilcev, čeprav so janšisti po obsodbi tulili, da se jim članstvo veča.

Očitno niso bili vsi v sds neomejeno omejeni, da bi slepo štancali po diktatu svojega skorumpiranega totalitarističnega vodje in so se še dovolj zgodaj odpovedali takšnemu uničevalskemu načinu delovanja.

Po mojem bo v naslednjih dveh letih sds, ki sicer premore tudi med svojimi vodilnimi kadri daleč največ skorumpiranih obsojencev in zapornikov, ki so kradli skupno premoženje državljanov, razpadel na prafaktorje in se priključil statusu Jelinčiča.

Mediji počivajte, parlamentarci garajte

Tako, zdaj od naših medijev pričakujem, da od naslednjega tedna odjebejo z vsakim pokusom omembe zapornika janše in sds komunajzarjev, razen ko se bo le tem, po zakonu seveda, zaradi korupcije odvzemalo premoženje, jih spravljalo v zapor ali iz parlamenta.

Zdaj je namreč na vrsti intenzivno in ekspresno lovljenje in obsojanje levo desnih skorumpiranih bančnikov, direktorjev, nadzornikov, županov, sodnikov, državnih uradnikov, termitov v JS, skratka dve leti temeljitega čiščenja in povračilo nakradenega družbenega premoženja, kar je delo parlamentarcev.

Pozabiti pa se ne sme niti na podelitev brezplačnih terapij v ustanovah vsem tistim državljanom, ki brez sramu podpirajo in volijo te dokazano skorumpirane levo desne lopove.

Tistim arhivskim 6.116 pa se lahko podelijo te terapije tudi “bez ograničenja mandata”, da ne bodo rekli, da ni nikoli nihče nič dobrega zanje naredil…..

Don Marko M

Janez Janša politik v zaporu (blog Don Marko M)

14 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Janez Janša prenehal – spet je zgolj skorumpiran politik v zaporu

  1. “Tako, zdaj od naših medijev pričakujem, da od naslednjega tedna odjebejo z vsakim pokusom omembe zapornika janše in sds komunajzarjev, razen ko se bo le tem, po zakonu seveda, zaradi korupcije odvzemalo premoženje, jih spravljalo v zapor ali iz parlamenta.” I wish… :/

  2. DZ naj sprejme še zakon o lustraciji sds. sodbe so jasne, da je šla podkupnina od Patrije tudi za stranko sds.

  3. Sanader si je menda tudi oddahnil. Je že bil ves zelen od zavisti, ker je JJ bil vsak dan zunaj, on pa ne.

  4. Jaz se samo sprašujem kako si naj drugače zagotovimo bolj pravično državo in sistem, če sami SDS nismo zmožni presoje, da obsojenec nima kaj delat v parlamentu….

  5. Ker je bilo dne 01.07.2014 v R Slovenii 2.061.923 prebivalcev, je 6116 članov ali naraslo ali padlo v SDS komunajzarskih vrstah na naslednji podprocentek: 0,2966163139942665 % vseh državljanov R Slovenije. Na 16 decimalk. Kar dobro za SDS, ki si zaradi tega zanemarljivega procenta domišlja, da ima večino v R Sloveniji. Nič novega, saj stopajo kot orodje RKC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *