Da, bojkotiram državni praznik 30 let “samostojnosti in enotnosti” Slovenije….

30 let “samostojnosti in enotnosti”, a v rtv programu nacionalke in na njih portalu MMC še danes kraljujejo članki o božiču in svečani govori farjev neke RKC tuje države, praktično nobenega pa, da Slovenija praznuje dan samostojnosti in enotnosti, pa tudi preostali mediji se niso kaj prida izkazali, kot se že celo leto z dnevno 100terimi članki blodnjavih preštevanj korona okuženih in tudi zato današnji praznični dan bojkotiram…..

Današnja izjava premierja janezka komunajzarskega na tviterju :
Nekateri se ob pomoči #MSM dobesedno norčujejo iz našega zdravja in življenj. Za Slovenijo, samostojno in svobodno“…..
in današnja izjava janezkove oporode jelka kacina o odpiranju šol :
Kdor od zaposlenih v šolstvu ne bo naredil hitrega testa, ne bo učil !

Da ob 30 obletnici “samostojnosti” naše male podalpske ta dva komunajzarska neomejena omejenca tudi tako izkazujeta sam vrh komunajzarske totalitarnosti diktature nad sodržavljani, je le še dodaten razlog mojega bojkota praznika…..

In strinjam se z izjavo janezka komunajzarskega – nekateri se dobesedno norčujejo iz našega zdravja in življenj, tej nekateri pa so v letošnjem letu zagonoli krepke milijone za nedelujoče respiratorje, nedelujoče maske, nedelujoče testerje in še celo kopico korupcije v škodo državljanom, vključno z abotnimi diktatorskimi ukrepi, demolacijo starejših občanov v DSOjih, vse skupaj pa je krepko norčevanje iz zdravja in denarja državljanov naše male podalpske, tako da janezek komunajzarski krajše in bolj slikovito že ni mogel opisati svojega in svoje komunajzarske vlade tovrstnega početja…..

Kacin pa je le še dopolnil svojega šefa in to spet z grožnjo, tokrat zaposlenim v prosveti, da se bodo morali obvezno testirati ali pa bodo leteli iz službe in to kljub dejstvu, da je testiranje s hitrimi testi uradno – prostovoljno….

Če kdaj, potem pričakujem, za spremembo prvič upravičeno, ravno zdaj vstajenje Štrukljevih šolnikov in najmanj vložitev kazenske ovadbe zoper kacina, janezka komunajzarskega in cele njegove vlade zaradi direktnih groženj po življenju in eksistenci, pa še generalni štrajk šolnikov, kajti le to bo dokaz, da je slovenskim intelektualcem ostal vsaj še i od intelektualcev…..

Leta 1991 sem bil eden tistih sodržavljanov pod orožjem v policijski uniformi z enim samim namenom – borba za samostojno in demokracije polno našo malo podalpsko….

30 let kasneje ni nobenega dvoma, da večina naroda še vedno ni dojela temeljev demokracije in svoje vloge v le tej, ni dvoma, da Slovenija ni nikakor samostojna najmanj že od 2004, ko je postala članica EU, kot ni dvoma, da v parlamentu svaljkajo brezvretenčni komunajzarski totalitaristični parlamentarci, ki so hlapci EU in nikakor sposobni narediti našo malo podalpsko samostojno, demokratično, napredno, ponosno, kaj šele enotno in, ironično, preveč demokratično pasivnih in neaktivnih državljanov jim pri tem početju celo odpirajo vrata na stežaj…..

30 let kasneje ugotavljam, da je bila samostojnost, enotnost in demokracija Slovenije v Titovi Jugoslaviji na neprimerno višji stopnji kot po 30 letih “samostojnosti” hlapčevanja v EU, ugotavljam da se potvarja zgodovina in tudi v šolah uči, da je Slovenija nastala pred 30 leti ne pa pred 75imi – narod ki se sramuje svoje zmagovite zgodovine pa si ne zasluži prihodnosti…..narod, ki poveličuje svojo zločinsko zgodovino pa je itak mrtev…..

Ugotavljam, da komunajzarski parlamentarci, vseh 90, v 30 letih niso naredili nič za napredek Slovenije, pač pa le še vedno razprodajajo premoženje pridobljeno v 45 letih Titove Jugoslavije, gonijo korupcijo in diktaturo nad državljani, državljani pa večinsko živi mrtveci, katerim še vedno ni jasno, da je z demokracijo kot s svobodo – zanjo se je treba vsak dan boriti, za jo ohranjati…..

Vse to in še milijon drugih razlogov – tudi številni zapisi na tem blogu o delovanju brezvretenčnih in sramotnih parlamentarcev skozi leta – kakor tudi nikoli odpuščeno, da so bili naša Istra, Primorska in Štajerska – ki so bili 1945 v zahvalo našim NOB nonotom in nonam, Titovim partizanom, pripojeni Titovi Jugoslaviji, ne pa Sloveniji – leta 1991 krepko ogoljufani in brez soglasja v teh pokrajinah živečih kar priključeni deželi Kranjski in to zgodovinsko goljufijo in krivico bo treba popraviti, tudi vse to me prepričuje, da ni nobenega razloga za današnje praznovanje neobstoječe “samostojnosti”, enotnosti itak, ker je po 30 letih Slovenija 300 let nazaj namesto naprej, tako da moj bojkot današnjega “prazničnega dne”…..

a z željo državljanom naše male podalpske, da se prebudijo, dojamejo svojo osebno moč v demokraciji in poskrbijo, da naša mala podalpska nekoč spet postane vsaj samostojna, če že ne enotna…..srečno Slovenija…..

Don Marko M

4 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Da, bojkotiram državni praznik 30 let “samostojnosti in enotnosti” Slovenije….

  1. No,zdaj vsaj vem zakaj je izobešena zastava republike Slovenije na hribčku nad vasjo. Jaz pa že cel dan zaman iščem enga konja,da mu dam pest ovsa za praznik svetega Štefana,zaščitnika konj.

  2. Eeee, Marko, soimenjak moj, nič ni tako kot nam rišejo, pišejo …. izgleda, da je edina krivda moja, da nisem Istrian, čutim pa tako kot ti … kaj sem zdaj ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *